stiri rock

SPIRITUAL RAVISHMENT cinta la Brasov

SPIRITUAL RAVISHMENT cinta la Brasov
A venit vremea ca Spiritual Ravishment sa ajunga si in Brasov astfel ca in data de 17 septembrie 2011 trupa va sustine un concert in clubul Rockstadt impreuna cu alte doua formatii: Deliver The God si The Dignity Complex.

Oradenii de la Spiritual Ravishment, care au lansat in toamna anului trecut albumul de debut, intitulat Children of the Atom, prezinta o trupa matura, extrem de versatila si de talentata, in egala masura brutala, violenta si surprinzatoare. Numele albumului a dat si numele acestui prim concert in orasul de la poalele Tampei.
www.facebook.com/spiritualravishment

In deschiderea celor de la Spiritual Ravishment va concerta Deliver the God, un nume care rezoneaza pentru multa lume, devenit deja cunoscut prin prestatiile live extrem de energice, prin abordarea muzicala pe cat de armonioasa pe atat de brutala si cu o evolutie rapida in undergroundul romanesc.
www.facebook.com/deliverthegodofficial

O surpriza a acestui concert o reprezinta lansarea unei trupe tinere atat la propriu cat si la figurat. Este vorba de The Dignity Complex, un proiect nascut cu ajutorul celor de la Deliver the God si sustinut in permanenta de increderea in puterea unui suflu nou pentru undergroundul din tara noastra.

Concertul va incepe la ora 19:30 iar pretul biletului de intrare va fi 10 lei.


MAI MULTE DESPRE Deliver the God, Spiritual Ravishment
Posted by Klawz, at 11:41 |  September 08, 2011  | 0 Comentarii  | 1997 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SPIRITUAL RAVISHMENT cinta la Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri