stiri rock

SYN ZE SASE TRI: data lansarii albumului Intre doua lumi

SYN ZE SASE TRI: data lansarii albumului Intre doua lumi
Trupa timisoreana Syn Ze Sase Tri a dat publicitatii urmatorul comunicat:

A venit vremea sa anuntam data oficiala a lansarii albumului nostru de debut, Intre doua lumi, de catre casa de discuri Code 666 / Aural Music din Italia.

Acesta va fi lansat pe data de 1 aprilie 2011, international, si in data de 11 aprilie, pentru Germania si Italia. De asemenea, in data de 1 aprilie albumul va fi lansat si in format digital, la nivel mondial, pe I-tunes, iar pe 24 martie incepe preorder-ul pe www.auralstore.com

Albumul va fi in varianta digipack, designul artistic fiind realizat de Jan Yrlund de la Darkgrove Design. Albumul va contine 10 piese, insumand aproape 50 de minute de muzica.

Cateva cuvinte despre album... este un album conceptual, fiind prima parte dintr-o poveste bazata pe fictiune dar si pe mitologie, simbolistica si spiritualitate romaneasca, poveste care se va intinde cu fiecare album care va aparea sub titulatura Syn Ze Sase Tri. Povestea va fi disponibila in booklet-ul albumului, si, desigur, online si pe site-ul oficial al trupei, care momentan este in lucru.

Speram sa fie pe gustul cat mai multora dintre voi, si le multumim tuturor celor care ne-au trimis sute de mesaje de-a lungul timpului, incurajandu-ne sa lansam acest album. Va multumim tuturor pentru sprijinul acordat si speram sa ne sustineti in continuare.

In scurt timp vom face publice si datele viitoarelor concerte menite sa promoveze acest album, si multe alte informatii legate de activitatea noastra.

Numai bine!
 


MAI MULTE DESPRE Syn Ze Sase Tri
Posted by Klawz, at 16:04 |  March 18, 2011  | 0 Comentarii  | 3408 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SYN ZE SASE TRI: data lansarii albumului Intre doua lumi

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri