stiri rock

THE RED CHORD: videoclip nou disponibil online

THE RED CHORD: videoclip nou disponibil online
Americanii de la The Red Chord au facut disponibil online videoclipul piesei Demoralizer ce face parte de pe cel mai recent album de studio al trupei, Fed Through The Teeth Machine. Acest album a fost lansat in data de 27 octombrie de Metal Blade Records si a fost produs de catre Jonny Fay, in timp ce mixajul si masterizarea au fost semnate de catre Chris "Zeuss" Harris (Hatebreed, Shadows Fall, Throwdown etc).

Titlurile pieselor care figureaza pe albumul Fed Through The Teeth Machine sunt urmatoarele:

01. Demoralizer
02. Hour of Rats
03. Hymns and Crippled Anthems
04. Embarrassment Legacy
05. Tales of Martyrs and Disappearing Acts
06. Floating Through the Vein
07. Ingest the Ash
08. One Robot to Another
09. Mouthful of Precious Stones
10. The Ugliest Truth
11. Face Area Solution
12. Sleepless Nights in the Compound

Posted by H., at 00:11 |  February 20, 2010  | 0 Comentarii  | 1357 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE RED CHORD: videoclip nou disponibil online


Alte articole din Stiri