stiri rock

THERION: clip on-line

THERION: clip on-line

Clipul piesei Son Of Staves Of Time, de pe ultimul produs al celor de la Therion, Gothic Kabbalah este disponibil pe YouTube.



MAI MULTE DESPRE Therion
Posted by Cynyc, at 00:00 |  September 13, 2007  | 4 Comentarii  | 3941 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THERION: clip on-line

  • faina piesa, dar cam slabut clipul

    1. Posted by eurus | 13 Septembrie 2007 10:08
  • Clipul e de super cacao, asta prima la mana, iar in al doilea rand- cum naiba mai supravietuiesc trupe care combina heavy metal d-asta bashit de anii 80 cu muzica simfonica? Pe vremuri erau mai buni Therion. De fapt, vreo 2 albume bune au scos si ei, in rest sloboz la tava. Voce d-aia bashita gen Helloween si nimic altceva. A, si miscari d-alea de scena gen Spinal Tap. Beton de beton!

    2. Posted by Gandacelul | 13 Septembrie 2007 10:33
  • Dar tu, cate albume Therion ai ascultat pana acum? Si care sunt albumele alea doua care ti se par tie bune? "Pe vremuri erau mai buni..."-cand asta, mai exact? Si unde/cand au avut vocaluri gen Helloween si in ce concert ai vazut tu si pe cine executand miscari in genul Spinal Tap?
    Albumele lor de inceput au fost de death, iar apoi au trecut la metal simfonic, imbinand metalul optzecist si saptezecist cu muzica simfonica si vocea de death cu vocile de opera si corurile, fiind prima trupa care a abordat stilul asta si singura care a pastrat un sunet original, pe albume mult deasupra nivelului trupelor de gothic/simfonic venite dupa ei. Ultimul albumul, "Gothic Kabbalah" are mai multe influente de power/progressive, instrumentele clasice nu sunt folosite asa de activ ca pe albumele din trecut si nu se mai regasesc in el corurile si vocalistii solo de opera. Videoclipul e intradevar slab, in mare parte din cauza imaginii gothice influentate de unul dintre vocalistii rock din line-up-ul prezent. Oricum, nu vor pastra directia asta, albumul nou a constituit un experiment, o incercare de a schimba ceva,de a face ceva diferit, iar Therion au fost mereu o trupa diferita de cele autohtone, au avut mereu individualitatea lor si si-au folosit creativitatea pentru a scoate de fiecare data cate ceva unic.
    Daca i-ai fi cunoscut asa cum trebuie, ai fi asteptat pana la un album nou fara sa faci comentarii de prost de gust. Asculta-i mai bine, mai constient si daca tot nu o sa-ti placa, renunta si cauta altceva...au destui fani care ii apreciaza asa cum trebuie.

    3. Posted by nuconteaza | 13 Septembrie 2007 22:12
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri