stiri rock

THRASH MASTERS & GUESTS - program

THRASH MASTERS & GUESTS - program

Programul evenimentului THRASH MASTERS & GUESTS din 9 Februarie 2009 este urmatorul:

18:00 Doors Open
18:00 - 18:25 Snapjaw: 25 min
change over: 15 min
18:40 - 19:10 Taine: 30 min
change over: 20 min
19:30 – 20:10 Emergency Gate: 30 Min
change over: 20 Min
20:30 – 21:20 Eluveitie: 40 Min
Change Over: 20 Min
21:40 – 22:25 Caliban: 45 Min
Change Over: 20 Min
22:45 – Kreator

Biletele se gasesc prin reteaua www.eventim.ro cat si la Titus Constantinescu.
Mai sunt disponibile atat bilete VIP - 90 RON (personalizate, cadou poster, rezervare la masa) cat si bilete la 70 RON.



MAI MULTE DESPRE Caliban, Eluveitie, Kreator, Snapjaw, Taine
Posted by Metal Masters, at 00:00 |  January 20, 2009  | 0 Comentarii  | 2136 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THRASH MASTERS & GUESTS - program

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri