stiri rock

tROCK: primul targ de metale maine, 12.11.2011 la Bucuresti

tROCK: primul targ de metale maine, 12.11.2011 la Bucuresti
tROCK
12 noiembrie 2011, orele 10.00 – 18.00, Bucuresti
HEAVEN & HELL CLUB


tROCK este oficial primul targ de merchandise rock si metal din Romania. Imaginat ca un punct de centralizare si promovare atat a produselor lansate si distribuite prin casele de discuri si distro-urile autohtone, cat si a liberului schimb de LP / MC / CD / DVD promovat de ascultatorii si colectionarii acestui gen de muzica, accesorii noi si second-hand, targul va avea loc in incinta singurului club din capitala dedicat in exclusivitate rockului, Heaven & Hell Club situat pe str. Occidentului nr.1 din Bucuresti, sambata 12 Nov 2011 intre orele 10:00-18:00.

Date fiind reactiile entuziaste atat din partea celor mai multe dintre labelurile autohtone, dar si a altor parteneri care au o legatura mai mult sau mai putin tangentiala cu conceptual si estetica rock si metal, prima editie a tROCK-ului promite a fi o intalnire placuta si deschisa, care ii poate pune alaturi pe cei care creeaza, administreaza, scriu, citesc, publica, vand, cumpara, schimba rock, in orice fel de format, in orice situatie, in orice fel de context. De aceea tROCK este muzica rock si metal, dar si literatura, creatii hand-made, actiuni de promovare al muzicii si esteticii asociate, dar si de interactiune cu alte genuri si creatii muzicale.

Colectionarii particulari si independenti sunt incurajati sa participe, alaturi de casele de discuri si distribuitorii oficiali la actiunea de tROCK, atat la capitolul de vanzari, cat si pentru a dona sau schimba diverse piese din colectii particulare . Aceasta atitudine este incurajata si apreciata, chiar daca timpul nu va permite prezenta la targ. In acest sens, toate produsele din colectii particulare ai caror posesori nu au putut fi prezenti vor fi expuse la standul oficial al asociatiei Romanian Thrash Metal Club.
In acest moment, conceptului tROCK i se alatura tot mai multi parteneri si participanti , gata sa sustina proiectul prin prezenta efectiva, support media si chiar donatii ce vor fi oferite ca bonusuri participantilor si cumparatorilor. Acestia sunt:

Bestial Records, Beauty of Pain, Digital Records, Editura Herg Benet, Romanian Thrash Metal Club, Asiluum / Twilight 13 Media, Taine Records, Artmania, Mighty Owl Productions, Fabrica De Broderii, Hatework, Cavalleria Events / Ost Fest, Babynk , Asyluum, Boule.

Au ales sa sustina si sa promoveze proiectul: trupele Act si Sincarnate prin oferirea unui numar impresionant de CD-uri si tricouri proprii ca bonus pentru  participanti , Presto Pizza – sediul la parterul cladirii clubului, cu un discount de 20%  pentru orice comanda si Green Sound Team prin ambientarea luminoasa a locatiei.

Data fiind asocierea calendaristica a evenimentului cu concertul pe care legendara trupa VENOM il va sustine in seara aceleiasi zile, organizatorii va propun sa petreceti cateva ore intr-o atmosfera familiara si, de ce nu, intr-un mod nu doar placut, dar si profitabil.
 
Deasemenea, pentru cei veniti din provincie si aflati in cautarea unui local accesibil cu specific rock si metal unde sa-si petreaca timpul "mort" intre sosire si concert sau chiar intre concert si plecare , pozitionarea clubului Heaven & Hell in imediata vecinatate a Garii de Nord , intro zona cu cel putin 3 autogari particulare si la 5 minute de mers de voie pana la oricare din statiile de metrou Victoriei si Gara de Nord, le ofera o alternativa demna de luat in calcul, mai ales ca Heaven & Hell Club este si locatia after-party-ului oficial alaturi de trupa Venom si de celelalte trupe participante.

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Venom
Posted by H., at 12:15 |  November 11, 2011  | 0 Comentarii  | 3569 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: tROCK: primul targ de metale maine, 12.11.2011 la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri