stiri rock

TROOPER in concert la Galati

TROOPER in concert la Galati
Pe 13 decembrie, incepand cu ora 19:00 va avea loc concertul formatiei TROOPER la Galati, in Club S.
Evenimentul face parte din turneul de lansare a ultimului album, Vlad Tepes - Poemele Valahiei, turneu ce a debutat pe 16 octombrie la Bucuresti, acoperind in continuare orase ca Pitesti, Campina, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara etc.

Trooper este cea mai cunoscuta formatie de heavy metal din Romania, iar albumul este, de fapt, o opera rock avand ca subiect domniile lui Vlad Tepes, dintr-o perspectiva istorica, ce ignora neadevarurile occidentale despre domnitorul valah, dar si mitizanta, prin introducerea elementelor fantastice din folclorul romanesc. Muzical, Trooper propun un album heavy metal, cu multe elemente de solistica, dar si o componenta simfonica, prin utilizarea instrumentelor de factura clasica, precum si o incursiune muzicala in universul folcloric balcanic.

In deschidere vor evolua AKANTYSS, o tanara trupa galateana cu mare potential, beneficiind de aportul unei soliste a carei voce aminteste pregnant de Anneke (ex-The Gathering) si IDOL (Bucuresti), trupa de hard-rock cu componenta exclusiv feminina.

Concertul este realizat de Casa de Cultura a Studentilor din Galati in colaborare cu Metal Act si este sustinut de Ministerul Tineretului si Sportului. Biletele se pot achizitiona de la intrare in seara concertului, pretul acestora fiind de 12 lei.

Sursa: Metal Act
MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Dragos P., at 15:47 |  December 02, 2009  | 0 Comentarii  | 1072 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER in concert la Galati

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri