stiri rock

TROOPER – “Tari Ca Muntii” pe 27 octombrie la Bucuresti

TROOPER – “Tari Ca Muntii” pe 27 octombrie la Bucuresti
Pentru a marca un deceniu de la lansarea albumului simbol TROOPER I, formatia pregateste mai multe surprize pentru toamna acestui an: prima, cu siguranta pe gustul prietenilor bucuresteni ai trupei, este concertul aniversar din 27 octombrie. 
 
“Strigat”, “Tari ca muntii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinta”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals”, sau “Înca o lupta,” piese cu care TROOPER a facut istorie în heavy metalul romanesc si si-a castigat locul în inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar.
 
Asa cum TROOPER si-a obisnuit deja prietenii, cei prezenti la evenimentul din 27 octombrie va avea parte de mai mult decat un simplu concert. Coitu’ detaliaza: “va fi un show, cu un concept unitar, construit in jurul sintagmei simbol «Tari ca muntii»”.
 
 
Tari ca muntii - turneu national interactiv
 
Showul din Bucuresti va fi urmat de turneul national “Tari ca muntii”, iar publicul va decide, cele 7 orase în care TROOPER va concerta. Votarea începe chiar de astazi pe pagina de Facebook a formatiei: https://www.facebook.com/TrooperRocks


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 09:58 |  July 20, 2012  | 0 Comentarii  | 2904 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER – “Tari Ca Muntii” pe 27 octombrie la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri