stiri rock

TROOPER - ultima "repetitie" inainte de IRON MAIDEN

TROOPER - ultima

Astazi, 16 iunie, Trooper va sustine un concert la Targoviste, in cadrul Festivalului Artelor Spectacolului BABEL FAST.
Concertul face parte din turneul national „Trooper 12 ani- Amintiri" si este ultimul concert Trooper inaintea recitalului pe care il va sustine la Bucuresti pe 4 august in deschiderea legendarei Iron Maiden.

Concertul Trooper de la Targoviste are loc intr-un context international de exceptie. Festivalul BABEL, organizat de Teatrul "Tony Bulandra" din Targoviste in intervalul 13-18 iunie, a ajuns la cea de-a doua editie si se bucura de o distributie internationala de prestigiu:
OK Theatre Vilnius- compania teatrala condusa de Oskaras Korsunovas – celebru regizor lituanian, cu numeroase premii internationale si cu participari la festivaluri din Europa, SUA, Asia si Africa.
Volksbuhne Theater Berlin- una dintre cele mai importante companii de teatru din Germania, dar si un important "punct de referinta" pe harta teatrala europeana, regizorul Rene Pollesch fiind un "copil teribil" al teatrului german actual, urmarit oriunde in lume de catre cronicari si presa.
Academia de Miscare (Teatr Akademya Ruchu) din Varsovia- una dintre cele mai importante companii poloneze, unde teatrul interfereaza cu artele vizuale.
Armenian National Academic Theatre G. Sundukyan din Erevan.
Compania sud-coreeana Changpa Theatre din Seul.
Compania franceza Les Grognons din Lyon.
Romania este prezenta in festival cu piese in regia lui Alexander Hausvater, Mihai Maniutiu, Ion Sapdaru, Sorin Militaru si Horatiu Mihaiu.
De asemenea, in festival sunt prezente importante personalitati teatrale europene, printre care Georges Banu si Jean Guy Lecat (scenograful lui Peter Brook).MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by at 00:00 |  June 16, 2008  | 0 Comentarii  | 3138 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER - ultima "repetitie" inainte de IRON MAIDEN

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri