stiri rock

Un print de mari dimensiuni si alte premii surpriza maine la MANOWAR Release Party, in Silver Church

Un print de mari dimensiuni si alte premii surpriza maine la MANOWAR Release Party, in Silver Church
 
Cei care vor fi prezenţi mâine la evenimentul ce marchează lansarea celui mai recent album MANOWAR –  ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition trebuie să fie pregătiţi să se distreze. Pe lângă audiţia noului album şi momentele live oferite de TROOPER şi AURA, programul serii va include mai multe concursuri cu premii: cei care se încumetă să cânte piesele MANOWAR de pe albumul Kings Of Metal MMXIV’ sunt aşteptaţi la karaoke, cei care stăpânesc cunoştinţe despre regii metalului le vor putea etala în cadrul unei chestionar cu întrebări legate de activitatea şi istoria trupei, iar cei cu veleităţi actoriceşti pot da curs provocării lansate în cadrul concursului „The Warrior’s Prayer MMXIV”.
 
Iar pentru a readuce în memoria tuturor cel mai recent concert susţinut de MANOWAR în România, unul dintre cei prezenţi mâine în Silver Church va pleca acasă la finalul serii cu o imagine din cadrul showului din anul 2012, materializată în forma unui print de mari dimensiuni, pe pânză, oferit de Art Photo Studio. Tabloul va măsura aproape un metru lăţime şi aproape un metru şi jumătate înălţime şi va face obiectul unui moment surpriză.    
 
Intrarea este liberă, începând cu ora 19.00
 
Aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal al trupei MANOWAR, o piatră de hotar în istoria genului, nu poate trece neobservată! Formaţia a marcat-o prin lansarea unui album aniversar – ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, iar fanii MANOWAR din România sunt invitaţi să celebreze evenimentul, pe 7 mai în Silver Church Club din Bucureşti!
 
Startul festinului heavy metal animat de headbanging, karaoke, concursuri,  riffuri MANOWAR şi alte surprize se dă la ora 19.00. Din programul serii nu va lipsi audiţia noului album, iar invitaţii speciali vor fi TROOPER şi AURA. Intrarea va fi libera.
 
Cu acest release party-ul România se alătură manifestărilor organizate de fanii din întreaga lume, ce au ca scop celebrarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. Evenimente similare au avut deja loc în Brazilia, Germania, Bulgaria şi Portugalia, iar în următoarele săptămâni va fi rândul Manowarrior-ilor din Spania, Grecia şi Turcia să serbeze în stil heavy metal.
 
‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista Break Out din Germania spune că este “o nouă capodoperă,”  include 2 CD-uri, 9 trackuri principale şi 9 bonus trackuri, o nouă grafică de copertă, realizată de Ken Kelly şi două bookleturi, fiecare cu 24 de pagini, ce cuprind fotografii rare din perioada 1988/1989, precum şi din decursul realizării versiunii ‘Kings Of Metal MMXIV’
 

Dublu CD-ul se găseşte în magazinele de specialitate, pe platformele de comerţ electronic ale trupei MANOWAR: www.thekingdomofsteel.com şi www.thekingdomofsteel.eu. (ambele expediază produsele oriunde în lume) şi la standul de merchandise în turneul ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour.

‘Kings Of Metal MMXIV’ este o înregistrare complet nouă, care marchează 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 şi de la turneul care i-a urmat.

 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 15:41 |  May 06, 2014  | 0 Comentarii  | 2438 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Un print de mari dimensiuni si alte premii surpriza maine la MANOWAR Release Party, in Silver Church

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri