stiri rock

URA DE DUPA USA in concert la Brasov

URA DE DUPA USA in concert la Brasov

Dupa mai bine de 4 ani de zile de tacere trupa zarnesteana Ura De Dupa Usa va canta in Brasov in cadrul unui eveniment organizat de Bangyourbrain.com si Paintballarts.ro in colaborare cu Axa Valaha Productions si C.C.A.S. Brasov.
Evenimentul va avea loc Vineri 27 Iunie 2008 la orele 18.30, la Sala Rectorat a Casei De Cultura a Studentilor Brasov.
Costi, membru fondator al trupei Ura De Dupa Usa, ne-a declarat referitor la showul care va avea loc in Brasov urmatoarele:
“U.D.D.U. incearca de ceva timp sa revina in aria metalului din Romania si dupa o pauza fortata nu am mai stat pe tanjeala si am inceput un tur de forta cu ceva concerte si inca ne luptam sa acoperim aproape toata tara. Acum la Brasov va asteptam in numar cat mai mare sa facem dezmat ca pe vremuri, iar pentru cei care nu au avut ocazia sa ne cunoasca pana acum, iata ca a venit momentul oportun!”.

La acest eveniment vor participa trupele:
Sacramental Blood care este una dintre cele mai importante titulaturi ale scenei extreme din tara vecina, Serbia. Trupa s-a infiinat la inceputul anului 2002 si, incepand cu 2003 a devenit cea mai activa trupa din Serbia in materie de concerte, ei concertand in aproape fiecare oras din Serbia, de asemenea in Macedonia si Bulgaria.
Dakon, trupa considerata una dintre marile sperante ale scenei de peste Prut, trupa ce a luat fiinta in anul 2000 sub numele de Alter Ego. Dupa mai multe shimbari de componenta, trupa a debutat sub numele de Dakon in anul 2003, intr-o serie de concerte la Chisinau.
Ura De Dupa Usa, trupa ce s-a infiintat in data de 13 februarie 1993, avand ca membrii fondatori pe Ioan Costache (tobe, voce), Ionel Dan (chitara) si Adrian Radu (bass). Ei  abordeaza un stil interesant si alert de thrash metal si usoare influente punk. Numele formatiei a fost dat de acel sentiment de revolta specific tinerilor, care vor sa spuna ceva dar n-o fac din teama de a nu fi ascultati sau a nu fi luati în seama.
Mada Faca trupa care ia fiinta in Februarie 2007 la initiativa lui Stefan pe atunci activand in True Mind si a lui Ovidiu (ex. Argon, Fobbia) in ideea hai sa facem un proiect de trupa, poate si continuam pentru un concert care va lua loc in Brasov. Timp la dispozitie nu era prea mult, undeva pe la 2 saptamani pana la marele Monsters of Rock asa ca in foarte scurt timp ( o zi ) se alatura Nego (ex. Fobbia, Argon) si apoi Bogdan, iar in final Calin. Formula finala fiind Flo, Ovidiu, Calin, Nego si Almy. Odata cu trecerea timpului trupa creste si are aparitii alaturi de AbnormyNDeffect, Onslaught, Suicidal Angels.

Pentru orice informatie legata de acest eveniment nu ezitati sa ne contactati:
Mihai Puscasu
office@bangyourbrain.com
herodesh@gmail.com
- tel. 0722450306MAI MULTE DESPRE Dakon, Sacramental Blood, Ura de dupa usa
Posted by at 00:00 |  June 10, 2008  | 0 Comentarii  | 4148 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: URA DE DUPA USA in concert la Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri