stiri rock

Vino la Stelele Rockului Romanesc şi sprijina Festivalul “Folk You!”

Vino la Stelele Rockului Romanesc şi sprijina Festivalul “Folk You!”
 
Un mesaj-manifest lansat de Marius Tuca aduce la cunoştinta publicului ca, in loc sa fie o editie aniversara, cea de a zecea editie a festivalului “Folk You” s-ar putea sa nu mai fie…deloc. Editia din acest an a emblematicului eveniment ce se deruleaza de aproape un deceniu la malul marii este pusa sub semnul intrebarii, din considerente financiare. In acest context TROOPER a decis sa vina in sprijinul festivalului, care ar trebui sa aiba loc in perioada 31 iulie – 3 august la Vama Veche, donand o parte din incasarile rezultate din vanzarea biletelor pentru concertul STELELE ROCKULUI ROMANESC in beneficiul „Folk You!”.
 
Coiotu’ a explicat astfel initiativa formatiei: „A sosit momentul sa ducem noi mai departe aceasta poveste... pentru fericirea pe care a reuşit an de an sa o aduca, pentru muzica, pentru mare, pentru Florian Pittiş, pentru sufletele noastre! Nu putem lasa o traditie sa moara! Haideti alaturi de noi pe 26 aprilie, pentru ca in primele zile de august sa ne regasim in Vama Veche!
 
TROOPER a anuntat şi faptul ca, in cazul in care formatia va fi solicitata pentru a canta pe scena „Folk You!” va onora, gratis, invitatia.
 
Oricine poate investi in a zecea editie a Festivalului „Folk You” prin donatii in conturile de mai jos:
 
RO15BRDE445SV51727044450 - cont curent RON;
RO74BRDE445SV51727804450 - cont EURO;
RO87BRDE445SV51728514450 - cont USD. 
 
 
26 aprilie 2014 este data pe care toti fanii rockului trebuie sa şi-o treaca in agenda! TROOPER prezinta, la Arenele Romane, un eveniment fara precedent, ce va reuni pe aceeaşi scena artişti simbol, care au scris in decursul timpului pagini de seama din istoria rockului romanesc şi au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare! 
 
Despre indraznetul proiect STELELE ROCKULUI ROMANESC Balaurul a spus: “cred ca vom avea o prima editie despre care sa se vorbeasca multa vreme de acum inainte. Suntem mandri ca am reuşit sa facem un lucru pe care putini il mai credeau realizabil intr-o astfel de perioada - cine visa ca va avea ocazia sa ii vada in cadrul aceluiaşi eveniment pe CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU (ex IRIS), KEMPES (ex Cargo), PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT), OVIDIU LIPAN TANDARICA (PASAREA ROCK, ex PHOENIX), DAN ILIESCU (TIMPURI NOI), EUGEN MIHAESCU & GABI NICOLAU 'GURITA' (KRYPTON), VICTOR SOLOMON & FLORIAN STOICA (ex CONEXIUNI) şi TROOPER.”
 
Pe 26 aprilie veti calatori in timp cu „Trenul Fara Naş”, şi veti afla ce inseamna „Destin”, o veti reintalni pe „Fata Din Vis,” veti rupe „Lanturile,” ii veti regasi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanta” şi „Stan”, veti cunoaşte „Viata de rocker” iar la final veti fi “Tari ca muntii”!
 
Iar mesajul transmis de toti cei 5 membri TROOPER este urmatorul: “speram ca alaturi de voi sa le putem oferi acestor mari muzicieni o seara de neuitat!
 
Gazda evenimentului va fi CRISTI HRUBARU.
 
Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
 
Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu

Categoria 2 – 50 lei – Golden Circle
 
Categoria 3 – 20 lei – Normal Circle

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul şi Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Poştei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro  si www.myticket.ro


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 09:36 |  April 14, 2014  | 0 Comentarii  | 1410 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vino la Stelele Rockului Romanesc şi sprijina Festivalul “Folk You!”

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri