stiri rock

Voices of Silence lansează primul videoclip astăzi la ora 20.00

Trupa clujeană de progressive metal, Voices of Silence, inființată in 1994, va lansa astăzi, pe YouTube, primul videoclip oficial. Voices of Silence a emis urmatorul comunicat:
"Dragi prieteni!
Pe parcursul sfertului de secol de istorie a trupei am întâlnit multe obstacole, de multe ori am fost nevoiți să facem pauze, chiar pauze lungi. Dar întotdeauna am știut că obstacolele vor fi înlăturate, greutățile învinse și noi cinci, prieteni dincolo de toate: Bandy, Szabi, Zoli, Gabi și Feri, ne vom reuni în sala de repetiții, în studio și mai ales pe scenă, acolo, unde ne așteptați Voi. 
La începutul acestui an am înregistrat o piesă nouă tocmai pentru a sărbători atât cei 25 de ani care au trecut cât și prezentul. Sărbătorim cu această piesă tot ce nu s-a schimbat niciodată: bucuria de a cânta împreună și de a oficia din nou ceremonia liberă și sinceră a concertelor VOS. Piesa ”Here We Come” a fost înregistrată în Liveset Recording Studio din Cluj-Napoca, inginer de sunet și mastering: Sebastian Damian.
La piesă am reușit să facem și un clip – primul clip din istoria VOS, realizat în ciuda tuturor dificultăților impuse de pandemie – pe care îl vom lansa astăzi, la ora 20, pe pagina Youtube a formației.
Vă invităm să vizionați și așteptăm să ne revedem la concerte!"
 


MAI MULTE DESPRE Voices of Silence
Posted by Klawz, at 16:26 |  April 17, 2020  | 0 Comentarii  | 9439 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Voices of Silence lansează primul videoclip astăzi la ora 20.00

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri