ROYAL HUNT - Future Coming from the Past

Future Coming from the Past FORMAT: DVD
DATA APARITIEI: 02.12.2011
CASA DE DISCURI: Frontiers Records

Royal Hunt more
DC Cooper - voce
Jacob Kjaer - chitara
André Andersen - clape, chitara acustica
Steen Mogensen - bas, clape
Kenneth Olsen - tobe (disc 1)
Allan Sørensen - tobe (disc 2)
Maria McTurk, Lise Hansen - voci aditionale

Disc I (1996 / Live in Japan 1996)01. Flight02. 134803. Wasted Time04. Stay Down05. On the Run06. Stranded07. Keyboard Solo08. Martial Arts09. Far Away10. Last Goodbye11. Land of Broken Hearts12. Makin' a Mess13. Clown in the Mirror14. Guitar Solo15. Step by Step16. Drums & Bass Solo17. Running Wild18. Epilogue19. Age Gone Wild20. Ten to Life21. Legion of the Damned22. Kingdom Dark23. Time+ Material bonusDisc II (Paradox - Closing the Chapter / Live in Japan 1998)01. Ava Maria Guirani (Ennio Morricone)02. The Awakening03. River of Pain04. Tearing Down the World05. Message to God06. Long Way Home07. Time Will Tell08. Silent Scream09. It's Over+ Material bonus

Posted at 11:42 |  22 Noiembrie 2011  | 0 Comentarii  | 1696 Vizualizari

Comenteaza la: Future Coming from the Past


Alte Albume


Trupa: The Mono Jacks
Aparitie: 26.01.2020
Casa de discuri:
 - Gloria
01. Nemuritori02. Ce se întâmpla03. Gloria04. Om05. Umeri aurii06. Caleidoscop07. Spuneai08. Caffè sospeso09. Noua vieti10. Ce ramâne11. Zbor

The God-Shaped Void

Trupa: Psychotic Waltz
Aparitie: 14.02.2020
Casa de discuri: InsideOut
 - The God-Shaped Void
01. Devils and Angels02. Stranded03. Back to Black04. All the Bad Men05. The Fallen06. While the Spiders Spin07. Pull the String08. Demystified09. Season of the Swarm10. Sisters of the Dawn11. In the Silence


Trupa: Infected Rain
Aparitie: 18.10.2019
Casa de discuri: Napalm Records
 - Endorphin
01. The Earth Mantra02. Black Gold03. Symphony of Trust04. Pendulum05. Passerby06. Lure07. Victims08. Walking Dead09. Taphephobia10. Storm

Fear Inoculum

Trupa: Tool
Aparitie: 30.08.2019
Casa de discuri: RCA Records
 - Fear Inoculum
01. Fear Inoculum02. Pneuma03. Litanie contre la peur04. Invincible05. Legion Inoculant06. Descending07. Culling Voices08. Chocolate Chip Trip09. 7empest10. Mockingbeat


Trupa: E-an-na
Aparitie: 19.07.2019
Casa de discuri: Souns Age Productions
 - Nesfârșite
01. Viu02. Aer03. Fiecare gest al nostru04. Epitaf05. Pielea06. Pânda07. Frica08. Zadar09. Izbânda si a râvni10. Apele înghetate11. iO.ta12. În frânt13. Mashiara

Apopheny of Life

Trupa: Saddayah
Aparitie: 07.09.2018
Casa de discuri: Loud Rage Music
 - Apopheny of Life
1. Apopheny of Life2. Fire Above, Frost Below3. Mouth of the Abyss4. 85. King's Will6. The Darkest Recess of the Human Mind7. Born in Singularity8. Carving in the Stone Flesh of God