concerte

CLAYMORE (Bul) / BOLTHARD / MG42 - live in Underworld

CLAYMORE (Bul) / BOLTHARD / MG42 - live in Underworld
TRUPE: Bolthard, Claymore, MG42

Anuntata cu mare pompa de Axa Valaha Management, revenirea pe scena a trupei Bolthard a fost, cel putin la capitolul sunet, prestatie tehnica si compozitie, un succes. Inca de la soundcheck, totul s-a miscat intr-un ritm profi, sunetistul precum si backline-ul custom al celor de la Bolthard ajutand enorm desfasurarea evenimentului. Desi soundcheck-ul s-a terminat la timp, startul concertului a fost amanat destul de mult, din cauza publicului, care venea cu taraita. In tot acest timp, cei de la Bolthard s-au apucat sa joace soccer, in vreme ce Mg42 si Claymore faceau rondul prin club, inecandu-si plictiseala in bere.

 


MG 42

 

Cantarea a inceput cu cei de la MG 42, in jur de ora 21:30. Odata cu acest concert MG-ul a dovedit ca si-au depasit statutul de trupa de deschidere, impresionand atat prin executia cover version-urilor Morbid Angel - Angel of Disease, Overkill - Long Time Dying si Pestilence - Out of the Body. De asemenea, si piesa noua a sunat extrem de bine, aratand clar ca trupa are si potential compozitional. Nu pot sa nu mentionez ceva legat de vocalul Fane. Ma socheaza cum si cat poate sa urle copilasul ala. Ce sa mai vorbim, Mg 42-ul a stralucit la aceasta cantare.

 


MG 42

 

A urmat Bolthard. Au sustinut un show foarte bun, din playlist-ul lor remarcandu-se cam toate piesele, fie ca e vorba de cover-uri (Exodus - Shroud of Urine si Testament - Into the Pit) fie de piesele noi, care cel putin pe mine m-au impresionat teribil prin combinatia extrem de nervoasa intre thrash si death (City of the Blind - de departe cea mai reusita dupa parerea mea, Hate Us, Truce of Fire).

 


Bolthard

 

Muzichia Bolthardzilor m-a facut sa am impresia pentru un moment ca suntem cu totzii intr-un soi de Bay Area... foarte misto atmosfera! Atat cat le-a permis scena au facut un show admirabil, vocalul mai ales consumandu-si cam toate energiile. In momentul in care s-a cantat Exodus, atmosfera parca a luat foc, "cunoscatorii" din public lasadu-se purtati cu deosebita placere intr-un moshpit prietenesc. Dupa un bis, Bolthard au parasit scena in aplauzele publicului.

 


Bolthard

 

Pentru ca s-a facut tarziu, sau pentru ca multi venisera mai ales pentru Bolthard, randurile auditoriului s-au cam strans. In fata celor ramasi, bulgarii de la Claymore si-au inceput recitalul. Muzica lor, o combinatie de metal melodios cu pasaje black si pe alocuri gothic, puncata de un registru vocal ce oscila intre Dani (Cradle of Filth) si o voce death, precum si miscarea scenica a trupetilor, a bucurat publicul pana la ultima piesa. Pe mine nu m-au dat pe spate, nefiind neaparat pe genul meu.

 


Claymore

 

Sunt niste intrumentisti foarte buni si care presteaza foarte bine live, dar parca dupa ce au terminat Bolthard de cantat deja mi se facuse dor de Bay Area, si as fi vrut sa raman cu acel sentiment pana la sfarsit. Si uite asa, cu mici sentimente amputate am fugit dupa show repede acasa si am "bagat" un Exodus sa imi limpezesc gandurile.

 


Claymore

 

A fost un specatcol metal in adevaratul sens al cuvantului, care din pacate nu a fost sustinut cum trebuie de prezenta publicului. Pacat. Ca o concluzie, trupele romanesti si-au depasit nivelul. Au stat si au studiat, au bagat o caruta de bani in scule, au invatat sa faca show. Acum vine randul publicului....

Autor: 13
Vezi galeriile trupelor: Bolthard, Claymore, MG42

Data concert:  June 24, 2006  | 1 Comentarii  | 8409 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CLAYMORE (Bul) / BOLTHARD / MG42 - live in Underworld

  • sunteti fm misto tinetio tot asa pt ca va va merge un continuare si mai aratativa si voi chipurile prin locurile natale adica prin FETESTI bafta

    1. Posted by Alex( Igorsky) | 06 Septembrie 2007 21:10
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte