concerte

SAMAEL & KEEP OF KALESSIN la Cluj

SAMAEL & KEEP OF KALESSIN la Cluj
TRUPE: Keep Of Kalessin, Samael

Dupa ce in prealabil se stia ca Samael vor canta si-n Bucuresti, se pare ca au intervenit unele probleme si concertul a avut loc doar in Cluj. Publicul a fost prezent in numar mare, si cand zic mare, ma refer la faptul ca a fost sold out. Organizarea a fost impecabila, cum deja ne-am obisnuit la evenimentele Hatework. Intrarea s-a facut de la ora 18.

Locatia aleasa a fost Music & Irish Pub, loc deja binecunoscut pentru acest gen de evenimente. Pub-ul e o locatie ok, cu preturi decente, incat multa lume a ramas sa petreaca si dupa concert.  Sunetul a fost asigurat de Open Sky, din punctul meu de vedere au facut o treaba foarte buna. 

Acum sa revenim la concert, am sa incep cu prima trupa de care sincer nu auzisem, inainte de concert i-am ascultat pe myspace, nici majoritatea celor din public nu cred ca erau familiarizati cu ea. Noctiferia canta un stil care aduce foarte bine cu Samael. Trupa a inceput show-ul la ora 19.00, si in sala incepuse sa se umple la ei. A fost un show dinamic, impetuos si pot spune ca s-au descurcat excelent, asa incat o consider o alegere potrivita includerea lor in acest pachet.

 

 

 

Dupa show-ul lor au urmat Keep of Kalessin, o trupa norvegiana de black metal. Numele lor vine de la un dragon pe nume Kalessin, ce poarta lumea ("Eartsea"), dintr-o serie de nuvele fantastice. Ei au lansat de curand al  patrulea album, Kolossus, sub egida Nuclear Blast. Trupetii abordeaza un stil in forta dar si cu pasaje „clean” pe unele piese. Au au avut un recital plin de energie, pe placul publicului si fanilor. Am intalnit multa lume care a venit special pentru ei, si au plecat foarte multumiti de prestatia lor. Un punct plus pentru prezenta scenica agreabila. Din playlistul lor pot sa enumar piesele: Crown of the Kings, Winged Watcher, Reclaim, Origin, Kolossus, Ascendant.

 

 

Cand au inceput Samael sala era plina deja si a trebuit sa ma retrag mai in spate, pentru ca majoritatea incercau sa ajunga cat mai aproape de scena. Mi-a parut rau ca nu am putut sa-i vad mai de aproape, la fel ca acum trei ani. In mijlocul salii, unde am stat la inceput, mi-a placut mult cum se auzea, sunetul a fost foarte bun. De asemenea, luminile de scena pentru recitalul Samael au fost bine realizate, contribuind din plin la crearea unei atmosfere potrivite. Samael vor lansa in 6 martie 2009 albumul Above, trupa considerandu-l veriga lipsa dintre Ceremony of opposites si Passage, ceea ce pe mine ma bucura foarte mult. Show-ul Samael a inceput cu un Intro, setlistul continand, printre altele, piesele Reign Of Light, Baphomet's Throne, On The Rise, The Ones Who Came Before, Rain, Into The Pentagram, Jupiterian Vibe, Slavocracy, Moongate, la bis revenind cu Ceremony of Opposites, Rebellion, My Saviour. Comunicarea cu publicul a fost foarte buna, elvetienii oferind un show excelent. 

 

 

Un nou concert reusit pentru echipa Hatework, felicitari! Astept cu interes urmatorul eveniment!

 

 

 NOCTIFERIA

 

  

 KEEP OF KALESSIN

 

 

SAMAEL

 

 

 

Foto Noctiferia: Vile 

Autor: Vile
Vezi galeriile trupelor: Keep Of Kalessin, Samael

Data concert:  January 27, 2009  | 0 Comentarii  | 4796 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SAMAEL & KEEP OF KALESSIN la Cluj

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte