EXPERIMENTAL FRIDAY II by DonisArt

TRUPE: Ordo Rosarius Equilibrio

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO este trupa longeviva care, in cei peste 15 ani de activitate, a realizat multe albume remarcabile, suedezii devenind emblema reprezentativa a casei de discuri COLD MEAT INDUSTRY. A venit insa timpul pentru o schimbare si iata ca Tomas Pettersson, liderul trupei,  a acceptat oferta gigantului Out Of Line Records, pentru a lansa, nu peste mult timp, cel mai lucrat si inspirat album din istorie, Songs 4 Hate & Devotion.
 
O.R.E. s-a simtit foarte bine in Romania, concertele din 2008 de la Brasov si din 2009 in Bucuresti fiind importante atat pentru fani, cat si pentru trupa sau organizatori.

In consecinta, DonisArt a agreat cu trupa ca, in cadrul Experimental Friday II, O.R.E. sa prezinte prietenilor vechi si noi cele mai reprezentative piese din intreaga istorie alaturi de altele noi, in premiera, in Seara Speciala “A Night 4 Hate & Devotion”… si se spera ca si noul CD sa fie disponibil  tot atunci!

Tomas si Rose-Marie vor veni cu o componenta usor schimbata, cele doua chitari live adaugate (Fredrik si Ronnie) urmand sa degaje o expresivitate semnificativa sunetului si, implicit, o dinamica aparte scenica. Fredrik ramane acelasi baterist ce nu se dezminte, el fiind cel care mentine ritmul unui Apocayptic Pop greu de confundat atat in studio, cat si pe scena.

Dupa concertul propriu-zis, trupetii vor petrece intreaga noapte impreuna cu prietenii Serii Speciale, cvintetul venind special din Suedia la Bucuresti.

Evenimentul va fi gazduit de clubul Kulturhaus (fostul Twice), cu incepere de la ora 20.00. Pretul unui bilet este de 50 lei (www.eventim.ro) iar cei prezenti vor avea parte si de alte surprize placute si incitante…


Data evenimentului:   November 05, 2010  | 0 Comments  | 1813 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: EXPERIMENTAL FRIDAY II by DonisArt

COMENTARIUL TAU