Nick Oliveri (KYUSS, QUEENS OF THE STONE AGE) si ROADKILLSODA: concert in Bucuresti

TRUPE: Kyuss, Queens of the Stone Age, RoadkillSoda

In data de 8 august 2015, Nick Oliveri va sustine un concert in Bucuresti la terasa Gradina cu filme, concert ce va face parte din turneul numit Death Acoustic. In cadrul acestui show vom putea auzi piesele cele mai cunoscute de la Kyuss, Queens of the Stone Age sau Mondo Generator interpretate de catre Nick Oliveri intr-o maniera acustica.

Nick Oliveri nu are nevoie de nicio introducere in randul fanilor 90's desert rock, stoner rock si punk-rock. El a fost membru in formulele originale ale formatiilor Kyuss sau Queens of the Stone Age. Oliveri a fost considerat de-a lungul timpului copilul precoce al scenei punk-rock, fiind implicat in majoritatea proiectelor importante ale stilului. Ca si membru fondator si lider, Nick Oliveri este cunoscut pentru Mondo Generator, un hibrid punk / metal, proiect infiintat in 1997. In cadrul concertului Death Acoustic, pe langa piese  Kyuss si Queens of the Stone Age, vom asculta piese ale unor artisti pe care artistul ii simpatizeaza, precum: GG Allin, Danzig, The Misfits sau Moistboyz.

Evenimentul va fi deschis de catre Roadkillsoda cu un set acoustic ce va cuprinde piese de pe cele trei materiale de studio ale acestor cantate intr-o maniera acoustica. Roadkillsoda este una dintre cele mai prezente trupe de stoner rock din ultimii patru ani de pe scena romaneasca si europeana. Trupa a lansat anul trecut albumul Yo no hablo ingles prin intermediul Universal Romania si a deschis concerte pentru artisti ca Billy Idol, Slash  sau TriggerFinger.

Pret bilet 30 lei presale in reteaua eventim si 40 in seara evenimentului la intrare.
Acces: 19:30

Eveniment organizat de Invisible Guest Booking & RKS events.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1588556901408309/

 

Sursa: Invisible Guest Booking

Data evenimentului:   August 08, 2015  | 0 Comments  | 1828 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Nick Oliveri (KYUSS, QUEENS OF THE STONE AGE) si ROADKILLSODA: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU