PAUL GILBERT la Becker Brau Live Music Club

TRUPE: Paul Gilbert

Becker Brau Live Music Club va invita in data de 17 octombrie la un concert extraordinar sustinut de faimosul chitarist Paul Gilbert (ex Racer X si Mr. Big), aflat in premiera absoluta in Romania.

Concertul extraordinar Paul Gilbert va incepe la ora 20.00, iar biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro, la pretul de 70 lei. In deschiderea evenimentului va urca pe scena trupa romaneasca pop-rock Asha, alaturi de invitatul special Christian Becker.

Muzica lui Paul Gilbert este un fusion in care se regasesc stiluri variate, de la pop, rock, metal, blues, jazz, funk, pana la influente din muzica clasica. Artistul are un stil unic si o executie impecabila, fiind considerat de catre Guitar World Magazine si Guitar One Magazine drept unul dintre cei mai rapizi si tehnici chitaristi din lume. Construit din pasiune pentru chitari, Becker Brau Live Music Club este cea mai potrivita locatie pentru a gazdui concertul unui chitarist de talia lui Gilbert.

Pentru acest concert au fost puse in vanzare sase bilete VIP, una dintre facilitatile oferite de aceste bilete fiind chiar lectii de chitara de la insusi Paul Gilbert. Astfel, posesorii de bilete VIP vor beneficia de o lectie de chitara cu durata de o ora, acces VIP la soundcheck, un pass oficial, un tricou cu Paul Gilbert, un CD, un DVD si o pana de chitara. Pretul unui bilet VIP este de 160 de euro. Pentru modalitatea de cumparare a biletelor, va rugam consultati: http://www.paulgilbert.com/viptickets.html

IMPORTANT: Biletele VIP sunt nominale, pentru a impiedica vanzarea acestora la suprapret! Posesorii de bilete VIP sunt rugati sa prezinte la ridicarea biletului un act de identitate.

Data evenimentului:   October 17, 2008  | 0 Comments  | 4782 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PAUL GILBERT la Becker Brau Live Music Club

COMENTARIUL TAU