Rock River Festival la Cernavoda

TRUPE: 9.7 Richter, Akral Necrosis, ApocalipS, Bucium, Cadavrul, Hathor, Highlight Kenosis, Inopia, L.O.S.T., Magica, Nox, Truda, True Mind

Rock River Festival debuteaza anul acesta in perioada 10-12 iulie la Cernavoda. Organizatorul acestui eveniment fiind Primaria Orasului Cernavoda la Initiativa si conceotul D-lui Daniel-Sorin Dobrescu. Ideea de baza a pornit de la simplul motiv de promovare a trupelor de clasa medie din rockului romanesc. Daca initial s-a dorit ca pe scena evenimentului sa urce cat mai multe trupe, organizatorii au restrans numarul acestora la 18 trupe pe tot evenimentul.

http://www.rock-river-festival.ro/

Rock River Festival nu este un concurs, simpla de numire de festival a fost pusa ca terminatie pentru ca "suna" bine. Pentru Orasul cernavoda acest eveniment este un expeiment care se pare ca v-a fi unul de o anvergura mult mai mare decat s-a crezut initial. Pentru participarea la eveniment nu se percep taxe de intrare la scena sau taxe de campare, cu toate acestea va exista mentenata din partea institutiilor publice nationale vis-a-vis de protectie civila, sanitara si P.S.I..

Pentru o reusita garantata a evenimentului , organizatorul festivalului a selectat pentru aceasta prima editie, nu chiar cele mai mediocre nume din rock-ul romanesc, o parte din trupele participante avand chiar experiente internationale.

Programul evenimentului va incepe pe data de:

10 iulie 2009 la ora 19:00 cu:

Toy Machines - SV

A.L.E. - CJ

9,7 Richter - B

Hightlight Kenosis - B

Magica - CT

True Mind - BV

Ziua 2:

Bucium - B

Inopia - B

L.O.S.T. - B

Akral Necrosis - B

Truda - CJ

Cadavrul - CT

Ziua 3:

HUSH - B

Era Decay - SV

ApocalipS - TM

Old no.7 - CT

Hathor - GL

N.O.X. - CT

Proiectul Rock River Festival este organizat de Primaria Orasului Cernavoda la initiativa si conceptul lui Daniel-Sorin Dobrescu.Evenimentul este dedicat exclusiv trupelor rock de underground din Romania, trupe non-comerciale. Prin acest festival se vrea sa se promoveze trupele  rock de underground, trupe ce merita sa fie cunoscute si apreciate.

Un alt scop al evenimentului este acela ca orice participant sosit sa isi poata permite costurile de deplasare si intretinere zilnica fara a i se percepe taxa de intrare cat si de campare, festivalul propriu zis fiind unul de genul "Free open air". In zona vor fi instalate, toalete ecologice, standuri comerciale (terase) pentru servirea bauturilor cat si a produselor de pe gratar cat si multe alte surprize.

Evenimentul se desfasoara pe durata a trei zile si se asteapta sa fie un  public destul de numeros din tara. Daca initial acest festival a fost conceput la un nivel mult mai mic, amploarea acestuia a luat-o razna doar prin simplu fapt ca aceasta comunitate a rock-ului indifiernt de gen
este mult mai mare decat s-a crezut initial, iar organizatorii incearcad sa multumeasca pe fiecare venit la eveniment.

Data evenimentului:   July 10, 2009  | 0 Comments  | 3989 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rock River Festival la Cernavoda

COMENTARIUL TAU