True Mind

True Mind Activa
Site: www.truemind-rock.com/
 
Tara: Romania
 
Oras: Brasov
 
COMPONENTA:
Anna – voce
Marius Licu - chitara
Adrian Diaconescu (Dodo) - chitara
Vlad – clape, voce
Dragoş – bas
Alexandru Toth (Tero) - tobe

ex-membri:
Horia – chitară (2007-2009)
George – tobe (2006-2009)


 

Biografie

Stilul abordat: Melodic Metal


Anul infiintarii: 2006


Biografie:


Povestea TRUE MIND a început în septembrie 2006, când, Vlad, Anna, George, Novac şi Ştefan au pornit o nouă trupă de Melodic/Symphonic Metal în Braşov.


Debutul trupei a avut loc la Festivalul Internaţional „Gaudeamus”, unde Anna a obţinut un premiu special pentru „Cea mai buna vocalistă de grup”. A urmat un mic recital la o petrecere de Halloween şi apoi o menţiune la secţiunea „trupe” a Festivalului Internaţional „JoyArt” de la Braşov. Adevăratul debut într-un concert a avut loc pe data de 27 ianuarie 2007, în cadrul unui eveniment intitulat Rock Marathon, alături de alte 4 trupe (Seven, Rising Shadow, Loudrage şi Katharsis).


Pe 13 aprilie 2007, TRUE MIND a urcat pe scena de la  „Zilele Braşovului”, eveniment ce a avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov, în faţa a peste 1500 de oameni şi a fost transmis în direct de o televiziune locală (TVS). Acest moment a coincis însă cu ultimul concert împreună cu Ştefan, chitaristul iniţial al trupei hotărându-se să părăsească TRUE MIND din motive personale. După mai bine de 3 luni, Horia s-a alăturat trupei şi trupa a început să lucreze la noi piese.


In iulie 2007, piesa „Angel Or Sin” a apărut pe compilaţia „Suport pentru Underground” a revistei Maximum Rock Magazin. Au urmat concerte în Braşov, Zărneşti, Caransebeş (RockLand Fest 3), Bucureşti şi din nou Braşov, în deschidere pentru Krypton.


Data de 17 noiembrie 2007 este una cu adevărat specială în istoria TRUE MIND. În cadrul Festivalului Internaţional JoyArt de la Braşov, a avut loc lansarea oficială a site-ului www.truemind-rock.com .


29 februarie 2008 a fost data unui concert foarte reuşit la Arad, împreună cu Sanctuar din Timişoara, iar pe 10 mai 2008, TRUE MIND a cântat în cadrul festivalului aniversar „După Un An”, organizat de Live Metal Club din Bucureşti, în aceeaşi seară urcând pe scenă şi Ashaena şi Bucovina.


La sfârşitul lunii martie 2008, a fost lansat primul videoclip al trupei, relizat pentru piesa „Tainted Angel”, cu imagini live şi elemente grafice. Piesa a fost inclusă pe vol. 5 al compilaţiei „Maximum Rock -  Suport pentru Underground”.


Tot piesa “Tainted Angel” este cea care deschide EP-ul de debut al trupei, care a fost lansat pe data de 29 mai 2008 şi conţine 4 piese originale TRUE MIND. Cele mai importante site-uri de rock din Romania au scris recenzii ale discului.


În septembrie 2009, Alex Novac, basistul initial al trupei, a plecat la studii în Franţa. A fost înlocuit cu succes de Dragoş, care s-a integrat foarte repede în TRUE MIND.


Au urmat alte concerte în Braşov, Bucureşti (Magic Tales of a Winternight, Maraton Rock, Super Metal Live 5 – cu Magica, Tiarra, Inopia şi Fortress Of Faith), Arad şi Braşov (cu Trooper).


Keep Up The Good ROCK !!!

 

Poze

Comenteaza la: True Mind

COMENTARIUL TAU

Stiri

Interviuri

Concerte

Evenimente