stiri rock

Promotie la abonamentele OST MOUNTAIN FEST: 1 + 1 gratis!

Promotie la abonamentele OST MOUNTAIN FEST: 1 + 1 gratis!
Cei ce doresc sa ajunga in iulie la OST Mountain Fest pot profita de oferta ce are loc la sfarsitul acestei saptamani. Cumperi un abonament si automat mai primesti inca unul, gratis.

Oricine cumpara in perioada 23 - 26 iunie un abonament pe 3 zile, va primi automat inca un abonament gratis. Aceasta promotie este valabila doar in perioada 23 - 26 iunie (de joi pana duminica) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si online pe www.biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier.

Programul de reduceri "Promotia Saptamanii" apartine sistemului de ticketing biletoo.ro, a inceput in luna martie, iar aceasta saptamana este ultima in care se desfasoara. Conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro a avut parte de o reducere de pret.

Preturile biletelor la OST Mountain Fest sunt urmatoarele:
- 180 RON abonamentul/3 zile (doar in perioada 23 - 26 iunie, cumparatorul plateste 1 abonament si primeste 2)
- 80 RON/zi
- in ziua concertului, la intrare: 200 RON abonamentul/3 zile
- in ziua concertului, la intrare: 90 RON/zi

Festivalului OST Mountain Fest va avea loc anul acesta in orasul Rasnov, judetul Brasov, in weekendul 22 - 24 iulie. Festivalul se va desfasura in curtea cetatii Rasnov, o locatie excelenta, cocheta si care ofera toate facilitatile din punct de vedere al accesului, al locului de campare si parcare, dar si a obiectivelor turistice aflate in vecinatate.

Cetatea Rasnov este atestata drept prima citadela a cavalerilor teutoni pe teritoriul Transilvaniei, aflata pe ruinele vechiului castru roman Cumidava, cu o istorie de peste 2000 de ani, OST Mountain Fest devenind primul festival din Romania organizat intr-un astfel de spatiu aparte.


MAI MULTE DESPRE Action Bass Tom Band, Akral Necrosis, Bolthard, Deathdrive, Deliver the God, Eufobia, Ka Gaia An, Keep Of Kalessin, L.O.S.T., Malpraxis, Mediocracy, Negura Bunget, Onslaught, Piatra, Sincarnate, Spectral, Spiritual Ravishment, Taine, The Foreshadowing, True Mind, Winterhorde
Posted by Ella, at 23:22 |  June 23, 2011  | 0 Comentarii  | 4094 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Promotie la abonamentele OST MOUNTAIN FEST: 1 + 1 gratis!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri