stiri rock

TRUE MIND: schimbari de componenta

TRUE MIND: schimbari de componenta

In urma cu aproape 2 luni, Horia, care a fost chitaristul nostru incepand din iunie 2007, a hotarat ca, din motive personale, sa renunte la colaborarea cu noi. La scurt timp, George, tobosarul care a fost alaturi de noi inca de la infiintarea trupei, in septembrie 2006, a ales si el sa urmeze alt drum. Astfel, am fost nevoiti sa gasim oameni dornici sa cante cu noi si sa se implice cat mai mult in activitatea trupei.

Nu a durat mult si True Mind s-a imbogatit prin cooptarea nu a 2, ci a 3 noi membri, un tobosar si 2 chitaristi (vezi foto). Astfel, ni s-au alaturat Alexandru Toth (Tero) la tobe si chitaristii Marius Licu si Adrian Diaconescu (Dodo). Tero si Dodo au mai cantat in trupa VZV din Brasov, precum si in alte proiecte, in timp ce Marius va urca pentru prima data pe scena alaturi de noi.

Am reorchestrat deja piesele vechi, lucram la piese noi, lucram la noul site www.truemind-rock.com si am facut deja o sesiune foto in noua componenta True Mind.
In plus, avem deja stabilite 3 concerte – pe 27 noiembrie la Bucuresti, pe 28 noiembrie la Borsec si pe 5 decembrie la Reghin, urmand sa anuntam si altele, atunci cand se vor confirma.
 
Keep Up The Good ROCK!!!MAI MULTE DESPRE True Mind
Posted by True Mind, at 00:00 |  October 21, 2009  | 0 Comentarii  | 1329 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TRUE MIND: schimbari de componenta

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri