stiri rock

Rock River Festival editia I 2009 Cernavoda

Rock River Festival editia I 2009 Cernavoda

Am primit, la redactie, urmatorul comunicat:

"Rock River Festival editia I debuteaza la Cernavoda in luna iulie 2009, in zona portului vechi. Proiectul este organizat de Primaria Orasului Cernavoda, la initiativa si conceptul D-lui Daniel–Sorin Dobrescu.

Evenimentul fiind dedicat trupelor rock underground din Romania, acesta nefiind un concurs, in speta nu vor exista premii sau o comisie de jurizare. Denumirea de „Festival” a fost pusa doar ca simpla denumire (suna bine).

Pentru participarea publicului la eveniment nu se vor percepe taxe de intrare la scena sau taxe de campare si se intentioneaza ca si la urmatoarele editii acest lucru sa se pastreze. La standurile comerciale din zona (terase) vor fi preturi normale si corecte la bauturile si produsele de pe gratar (2,00 – 3,00 lei/400ml de bere), fiecare om sosit permitandu-si o medie de cheltuiala zilnica de 50-60 lei pentru intretinerea personala.

Pentru petrecerea timpului de pana la concert, oranizatorii „Rock River Festival” intentioneaza sa contacteze o companie privata care sa isi amenajeze o zona de „paint ball”, ca idee, aceasta locarie sa fie in spatiul unei foste hale, amplasata in zona evenimentului. O alta atractie ar fi terasa „D*N*B”, unde, in afara de de simpla destinatie de terasa, vor fi 2-3 DJ ce vor mixa pana si dupa concert Drums’N’Bass si Ragga, iar alta atractie terasa „M.A.T.A.”, unde va fi improvizata o scena mica, cu tot necesarul de echipament, tobe, chitara bas, chitari electrice, microfoane si lumini, unde cei doritori vor putea sa isi expuna abilitatile de instrumentist sau, poate chiar mai mult, sa se genereze o noua trupa.

Se intentioneaza sa se improvizeze pentru perioada evenimentului si un debarcader, unde doritorii pot inchiria barci pentru a traversa sau a se plimba pe fluviul Dunarea, acest lucru fiind posibil doar cu proprietarul barcii (fluviul Dunarea avand curenti de apa mari, prezenta unui cunoscator al acestui lucru fiind necesara).

Zona festivalului va fi asigurata cu asistenta medicala, jandarmerie si pompieri, fiind amplasate bineinteles si toalete ecologice. Scaldatul in Dunare nu este interzis, insa este bine de mentionat urmatorul aspect: acest lucru se va face doar pe raspunderea personala, fluviul Dunarea avand curenti din amonte puternici si imprevizibili. Avansarea in largul acestui fluviu devenind periculoasa chiar si pentru cei mai buni inatatori.

Mai multe detalii despre zona si desfasurarea evenimentului gasiti pe: www.rock-river-festival.ro"


Pe siteul festivalului se anunta participarea urmatoarelor trupe:
10 iulie: Toy Machines, 9.7 Richter, Magica, True Mind, A.L.E., Era Decay
11 iulie: Bucium, Inopia, Truda, L.O.S.T., Akral Necrosis, N.O.X.
12 iulie: Apocalips, Highlight Kenosis, Old No. 7, Hathor, Cadavrul, Hush



MAI MULTE DESPRE 9.7 Richter, Akral Necrosis, ApocalipS, Bucium, Cadavrul, Hathor, Highlight Kenosis, Inopia, L.O.S.T., Magica, Nox, Truda, True Mind
Posted by Klawz, at 00:00 |  July 10, 2009  | 1 Comentarii  | 2900 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rock River Festival editia I 2009 Cernavoda

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri