THEATRES DES VAMPIRES la Bucuresti

TRUPE: Theatres des Vampires

După ce a cântat, pe lună plină, în martie 2011, grupul italian revine în clubul Wings din Capitală, pe 19 aprilie 2012. Sonya Scarlet şi colegii săi au de asemenea programat un concert în Cluj, o zi mai târziu.

Theatres des Vampires vor porni într-un nou turneu european, în care au inclus şi România. Potrivit site-ului oficial al formaţiei, primul recital va fi pe 14 aprilie în Croaţia, la Zagreb, iar ultimul - pe 28 aprilie, în Praga, capitala Cehiei. Bulgaria, Slovacia, Cehia şi România sunt celelalte ţări pe care „vampirii" le vor vizita în primăvara viitoare. Grupul italian de gothic metal anunţă că este posibil să adauge noi date la calendarul spectacolelor.

Cei care au fost prezenţi în clubul bucureştean pe 19 martie au toate motivele să vină din nou la întâlnirea cu una dintre cele mai bune trupe italiene de gen. La primul lor recital în România, Sonya Scarlet (voce), Fabian Varesi (clape), Zimon Lijoi (bass), Gabriel Valerio (tobe) şi Stephan Benfante (chitară) au făcut un show complet, demn de „Teatrul Vampirilor" din seria romanelor scrise de Anne Rice, principala sursă de inspiraţie a ideologiei formaţiei.

Impresionaţi de reacţia deosebită a fanilor români, membrii trupei au promis atunci că vor reveni în ţara lui Dracula. Iar dorinţa lor, dar şi cea a admiratorilor se va concretiza în aprilie 2012.

Bilete:
- online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro si www.myticket.ro.
- Magazinele: Diverta si Flanco din intreaga tara, Muzica, Victoria, Unirea la Parter, cat si Sala Palatului, Palatul Copiilor si Librariile Adevarul.

35 lei – pana la 19 februarie.
45 lei - 20 februarie - 18 aprilie.
50 lei – la intrare, in ziua evenimentului.

 
Data evenimentului:   April 19, 2012  | 0 Comments  | 1776 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THEATRES DES VAMPIRES la Bucuresti

COMENTARIUL TAU