VIOLENTOR si I.A.D.: concert in Bucuresti

TRUPE: Inbreed Aborted Divinity, Violentor

Sub egida Dirty Speed Metal Tour, thrasherii punkisti italieni, Violentor, se intorc in Romania dupa ce s-au facut cunoscuti pe meleagurile mioritice devastand scena din Club Fabrica in cadrul Romanian Thrash Metal Fest din toamna anului trecut, de data aceasta pentru un mini tur in zona, in compania trupei romanesti black/death metal I.A.D. (Inbreed Aborted Divinity). Pornind din Szeged (Ungaria) in data de 24 aprilie, turul acopera momentan locatii romanesti ca Slatina, Bucuresti si Cluj-Napoca si date ca 26, 27, respectiv 28 aprilie, avand ca partener principal Romanian Thrash Metal Club.

Pentru Bucuresti, sambata 27 aprilie, turul are ca gazda primitoarea locatia Private Hell din Calea Grivitei nr.91, unde line-up-ul, constand din Violentor, I.A.D. si suportul local, va poseda brutal scena incepand cu orele 20:00.

Infiintata in 2009, in orasul toscan Lucca, la doi pasi de Florenta (unde este relocata in acest moment), formatia Violentor nu contine nimic din ceea ce ti-ai putea imagina, avand in vedere atat pitorescul cat si somptuosul zonal. Cu doua albume la activ si al treilea in pregatire, adept al exprimarii sincere, directe si dureroase, fostul trio – actualmente qvartet – Violentor, este un melanj bine dozat de elemente provenind din cele trei genuri majore care stau la baza oricarei specii de metal extrem si traditional care se respecta: heavy metal, thrash metal si punk. Cu mentiunea ca thrashul este usor blackened, punkul este cam crust iar heavy metalul se manifesta in acea acea parte a spectrului pe care mai degraba o ghicesti decat o poti arata cu degetul. Concluzionand, din punct de vedere al genului prestat, Violentor poate fi descris usor fie ca un Aura Noir mai punk fie ca un Impaled Nazarene mai heavy metal, cum va vine mai la indemana.

Violentor on Facebook

Invitatii italienilor pentru acest turneu, si implicit pentru seara din Private Hell, sunt cei ce se numesc I.A.D. (Inbreed, Aborted Divinity ), tot un grup relocat, de data aceasta in alta tara, bunaoara in Romania. Infiintat in Germania in 1999 de catre bateristul Erlend Kappl, grupul I.A.D. are la activ un demo si doua EP-uri editate in format profesional si se pregateste de primul full-lenght, menit sa vada lumina laserului de citire in formula romaneasca. Fara sa mai fie o surpriza pentru publicul amator de gen datorita activitatii concertistice destul de bogate din ultimul an, printre care se numara si deschiderea concertului Absu din Bucuresti, I.A.D. practica un black/death metal cinstit, care a evoluat de-a lungul timpului de la acea manifestare amorfa specifica unor trupe ca Beherit sau chiar Mayhem din perioada de mijloc pana la abordarea prezenta, mult mai inchegata si mai echilibrata. Fara indoiala, trioul petrosenean este o alegere mai mult decat potrivita pentru a completa paleta stilistica in cadrul Dirty Speed Metal Tour in general si a serii de 27 aprilie din Private Hell in particular.

I.A.D. on Facebbok

Program concert:
19:00 doors open
20:00 local support
I.A.D.
VIOLENTOR

Detaliile privitoare la orarul exact vor fi comunicate in urma definitivarii line-up-ului.

Pretul unui bilet va fi de 25 lei si se va putea achizitiona de la intrare, in ordinea aparitiei. Membrii RTMC au reducere 100%.

Violentor & I.A.D – Live in Private Hell este organizat de Romanian Thrash Metal Club cu sprijinul Private Hell si Green Sound Team.

Dirty Speed Metal Tour este o initiativa a Romanian Thrash Metal Club, Violentor si I.A.D., sustinuta de Private Hell in Bucuresti, The Rock Club by Mad Man Entertainment in Slatina, Hatework si Gambrinus Pub in Cluj, Club Noir in Szeged.

Va asteptam la concert!
Sursa: Romanian Thrash Metal Club
Data evenimentului:   April 27, 2013  | 0 Comments  | 1657 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VIOLENTOR si I.A.D.: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU