interviuri rock

Conferinta de presa Anthrax

Conferinta de presa Anthrax
TRUPE : Anthrax

 

De data aceasta cortul presei s-a umplut de ziaristi si fotografi, adunandu-se aproximativ 60 de persoane. Si totusi, s-a repetat acelasi lucru ca si la conferinta de presa In Flames. Prea putini au avut intrebari de pus, prea multi au venit numai sa vada trupa mai de aproape, inainte de concert. A fost totusi o atmosfera mai relaxata (la suprafata) deoarece trupetii au venit porniti pe glume si asa au tinut-o tot timpul in afara de momentele in care chiar li se punea o intrebare serioasa. Altfel glume si iar glume, luat peste picior mai ales barbatii, pentru ca nici unul nu intrebase nimic pana atunci (Come on men! We're counting on you! Ask a question, don't let only the ladies do it.) Greu de tot s-a hotarat unul dintre ei sa deschida gura, intreband de ce si-au anulat concertul din Serbia , care trebuia sa fie chiar inainte ca Anthrax sa cante la Wacken. Aceleasi priviri pierdute care se rugau sa fie scapate de microfonul din mana si sa mai intrebe si altii cate ceva. Momentele de tacere de la In Flames au fost aici prilejuri de glume pentru trupa. A fost strategia lor de a incalzi atmosfera si de a relaxa oamenii, dar cred ca mai mult ne-au inhibat pentru ca trebuia sa iti alegi bine intrebarile pentru a scapa de "luatul la misto" in cazul in care faceai vreo gafa.

Si trecand peste tabloul general si intrebarile de tipul "Ce credeti despre nu-metal, despre ultimele realizari Metallica, Slayer" etc, informatiile mai pretioase care s-au strans ar fi in primul rand pregatirea unei noi lansari de studio in noiembrie - un album cu vechi piese Anthrax ce vor fi refacute intr-o maniera noua, cu vocea lui John Bush, cu unele schimbari la partile instrumentale si care va suna foarte bine, dupa parerea lor. Va fi tipul de album facut special pentru fani si abia apoi se vor apuca de un album de studio nou-nout, in adevaratul sens al cuvantului.

Daca ar fi sa mai experimenteze acum, nu ar mai alege teritoriul rap-ului, ci ar face un proiect cu un anume David Storm. Daca nu am auzit inca de el, trupetii ne-au sfatuit sa ii cautam numele pe net (ceea ce am facut, dar nu am descoperit mare lucru, mai incercati si voi, poate aflam ceva ;) )

Au ales un concert de club pentru filmarea DVD-ului pentru ca in acel mediu se simt mai confortabil, au mai mult control asupra show-ului si e si mai simplu de filmat deoarece totul se petrece la o scara redusa. Aveau si material filmat la unele concerte din Europa, dar nu erau la fel de bune ca celelalte, asa ca s-a renuntat la ele. Cu privire la faptul ca majoritatea trupelor aleg festivaluri pentru filmarea DVD-urilor, baietii au raspuns ca acele trupe vor sa arate cat de mari sunt, pe cand ei vor sa para mici.

Piesa care ii reprezinta cel mai bine este Indians , alesa in unanimitate de toti membrii trupei, iar grunge-ul va reveni dupa parerea lor, poate nu in Seattle , dar cu siguranta va veni un nou val, asa cum se intampla cu toate genurile muzicale.

Si cand Ian Scott ne-a intrebat daca ne plictisim la acest interviu sau il consideram interesant, un membru al staff-ului organizatoric a anuntat sfarsitul conferintei de presa. Era timpul pentru interviurile televizate, asa ca ne-am ridicat si ne-am pregatit de plecare. Rob Caggiano a fost singurul care s-a intors sa ofere cateva autografe si sa se pozeze cu cei care mai ramasesera in cort.

Autor: Nebelhexa
Vezi galeriile trupelor: Anthrax

   September 15, 2004  | 0 Comentarii  | 5101 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Conferinta de presa Anthrax

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri