interviuri rock

Interviu cu Ela (NECROVILE)

Interviu cu Ela (NECROVILE)
TRUPE : Necrovile

Ela, una dintre putinele fete ale scenei extreme din Romania, ne-a vorbit despre activitatea trupei Necrovile din ultima vreme, mai exact despre activitatea concertistica din strainatate dar si din tara, despre mult asteptatul album de studio, un produs 100% brutal death metal care va beneficia de un booklet de 24 de pagini semnat Costin "13" Chioreanu. De asemenea nu a fost omisa din discutie nici prezenta trupei in toamna la Hatework Festival.

 

 

Metalfan: Salutare! Ce mai face Necrovile in ultima vreme?
Ela: Salutare, luam o scurta pauza cu concertele, sa putem termina albumul pana in toamna.

Metalfan: Pentru inceput ai putea rememora cele mai importante momente ale trupei de pana acum?
Ela: Cred ca cele mai importante si decisive au fost gasirea toboarului si semnarea cu Axa Valaha Prod. Plus cateva concerte in deschiderea unor trupe mari.

Metalfan: Stiu ca nu cu foarta multa vreme in urma ati cantat la Obscene Society Festival in Cehia, cum ati fost primiti de publicul de acolo?
Ela: Ne-am bucurat mult sa cantam in Cehia, a fost un fest excelent, am avut si o ora buna la care am cantat. Obscene Society e cel mai vechi fest de grind si punk al lor de dupa ‘90. Oamenii au fost interesati, si dupa concert multi ne intrebau de tricouri, cd-uri. Cred ca am fost un pic diferiti de ce se canta acolo si asta le-a trezit interesul.

Metalfan: Anul acesta urmeaza sa lansati primul album de studio. In ce stadiu se afla acesta in prezent?
Ela: Inregistrat 80 %, la finalul lui iulie vom avea materialul finalizat pt mastering si productie.

Metalfan: Cum l-ai putea descrie? O paralela intre alte trupe de gen...?
Ela: Brutal death metal, incercam sa ne punem amprenta noastra si sa fie un sound distinctiv. E clar in genu’ Deeds of Flesh, Cannibal Corpse, Devourment, Suffocation, Disincarnate, Monstrosity, trupe pe care le apreciem mult.

Metalfan: Artwork-ul a fost finalizat, sau inca se mai lucreaza la acesta?
Ela: Se mai lucreaza inca, o sa cuprinda 24 de pagini, va fi realizat de Costin Chioreanu, deci sigur o sa iasa tare !

Metalfan: Spune-mi te rog, cum reusesti sa imparti timpul intre viata de familie si trupa?
Ela: Cred ca ma descurc cu amandoua, se imbina pana la urma, nu conteaza efortul, imi plac la fel de mult si le fac cu drag, asta-i important. Am cantat insarcinata in 7 luni, si destul de repede de la nastere, adica dupa 3 luni m-am intors in trupa, cred ca sunt norocoasa ca mi-am revenit asa repede. Curand cred ca vom veni si cu baiatelul la concerte, ca o familie adevarata de metalisti, hahaha!

 

 

 

Metalfan: Revenind la albumul pe care il veti lansa, de ce a fost nevoie de atat de mult timp ca acesta sa fie gata? Sapte ani, in care ati lansat doar un promo si EP-ul "Into the Gory Scripts"...
Ela: Au fost destule probleme, pana in 2006 nu am cantat cu tobar, Daniel (vocalul) s-a mutat in Bucuresti, noi in Alba Iulia, iar ceilalti au ramas in Cluj. Chiar si pentru repetitii suntem nevoiti sa mergem in Cluj, de fiecare data. Piesele erau gata de mult timp, insa inregistrarile au mers greu din cauza job-urilor.

Metalfan: Stiu ca in aceasta toamna veti urca pe scena alaturi de Nile, Grave, Belphegor, Amon Din si Loudrage la Hatework Festival, la ce se poate astepta pubicul din partea voastra?
Ela: La un show energic, la cateva piese noi live si un nou outfit, tot pe stilu’ sick pathologist binenteles!

Metalfan: Ce parere ai despre Hatework Festival? Sincer, in acest moment cred ca nu are nici un fel de concurenta la noi in tara pe aceasta nisa...
Ela: Pai e pe gustul meu clar, ne-am dorit mult sa cantam aici. Bine ca exista!!

Metalfan: Apoi pe 27 Septembrie stiu ca urmeaza Sick and Slaming Shit II, din ce am observat, aveti in general o activitate concertistica mai mult in afara decat in tara...
Ela: Asta-i drept, dar au fost cateva concerte si in tara. Desi e destul de obositor psihic si fizic sa mergi intr-un tour sau atata distanta, insa merita sa nu ratezi nici o sansa de a canta pe afara, e o experienta in plus. In Austria vom canta cu Waking the Cadaver, Putrid Pile, Retch.

Metalfan: Dupa ce veti lansa noul material intentionati sa-l promovati printr-un turneu? Mai multe date in Europa?
Ela: Da, va fi un tour si prin Romania si Europa ceva mai lung.

Metalfan: Ati luat in calcul sa concertati si in locuri mai exotice? Sa spunem Singapore, Japonia, Egipt etc?
Ela: Pai e cam greu de ajuns pana acolo, dar ar fi interesant, in Indonezia chiar e public axat pe brutalitati. Si in Japonia s-a vandut cel mai bine demo nostru, hahaha!)

Metalfan: Daca ar fi sa lansati un DVD, cum ar fi acesta in primul rand? Ar contine doua - trei concerte? Sau ar include fragmente din intreaga activitate a trupei? Cand ne incantati cu un DVD?
Ela: Ne-am tot gandit noi la asta , speram cat mai curand, si cu faze din concert si de la sala si inregistrari , etc.

Metalfan: Care a fost lucrul care te-a deranjat cel mai mult intr-un concert? De asemenea, care a fost lucrul care te-a motivat cel mai tare si ti-a demonstrat ca este nevoie sa continuati ceea ce faceti?
Ela: Eh, m-a deranjat ca la inceput, cand m-am urcat pe scena au fost multe critici si cuvinte aruncate spre mine, si de abia atunci invatam sa cant, asta m-a motivat sa cant mai bine, sa imi construiesc o imagine care sa se intipareasca, si sa dau tot ce pot sa iasa gory.
In sofia un fan a venit inbracat exact in costum ca al meu, mi-a zis ca a fost inspirat de mine, asta ma bucurat cel mai mult. La Thrash til Death erau doua cercuri in care faceau moshpit si peste 3000 de oameni, multi veniti din Romania, a fost incredibil! Si asta mi-a placut mult.

Metalfan: Spre sfarsit iti propun un quiz. Ce ne poti spune despre urmatoarele:

Ela:
Scena metal din Romania – oscilanta.
Sincarnate - super faini oameni.
Coro - prieten bun si super manager pt Necrovile.
King Diamond - cel mai fain concert live pe care l-am vazut.
Flo Mournier (Cryptopsy) - tobarul meu preferat.

Metalfan: Iti multumesc pentru timpul accordat. In final ai dori sa transmiti ceva cititorilor Metalfan sau sa adugi ceva?
Ela: Facem muzica din placere, cu mult chef si pasiune, cred ca publicul simte asta si iti intoarce sentimentul de zeci de ori mai puternic inapoi. O sa incercam sa sunam si mai bine si sa ne perfectionam si mai mult!
Vreau sa-ti multumesc pt intreviu si interes, saluatari echipei Metalfan si felicitari pt activitate! Salutari tuturor si ne vedem la concerte!!

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: Necrovile

   July 08, 2008  | 3 Comentarii  | 8134 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Interviu cu Ela (NECROVILE)

  • foarte tare

    1. Posted by zgub | 15 Iulie 2008 14:14
  • supscriu... tare rau

    2. Posted by Stones | 16 Iulie 2008 18:10
  • ooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. veti canta cu Waking the Cadaver ..oaaaaaaaaaaaaaa ... desi nu-i chiar departe Austria, nu voi putea ajunge :( .. pfoa, ce o sa va distrati .. s-aveti parte de-un show tare, faceti-i sa dea din cap pana-si fac zdrente pletele

    3. Posted by Metal Incins | 17 Iulie 2008 07:22
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri