stiri rock

Abigail ON / Deviant OFF

Abigail ON / Deviant OFF

Salut,

Am trei vesti, doua bune si alta rea.
Prima dintre cele bune se refera la Abigail: ne-am reintregit echipa si cu celalalt membru fondator, George, care vine sa ia in primire sectia ritmica, la tobe. Welcome aboard, man.
Lucram de mai mult timp la un album care se va numi Sweet Cruelty, care va contine 12 piese. Odata cu aceasta revenire, suntem absolut siguri ca munca la album va fi mult mai usoara si vom putea spera la o lansare cat mai curand a acestui album.

Cea de-a doua veste buna se refara la momenul in care deja am ajuns cu lucrul la jumatate la primul album al proiectului meu personal, Absynthe Moon, album intitulat Letters. Proiectul va cuprinde 10 piese in maniera ambient/acustic/goth/dark/trip-hop. Mai multe, in saptamanile care vor urma.

Vestea rea se refera la despartiea mea de Deviant. Am petrecut un an destul de frumos alaturi de baieti si de muzica pe care o faceam impreuna. Din pacate, incompatibilitati de ordin personal au dus in timp la situatia actuala, la care s-a adaugat si accidentul meu din luna iulie si neparticiparea la un concert si cateva repetitii. Regret ca plecarea mea se adauga la ultimele plecari din trupa. Sper sa gaseasca cat mai repede oamenii potriviti. Le urez succes pentru ca ii cunosc, ii stiu foarte ambitiosi si vor reusi cu siguranta si ma voi bucura si eu de asta.

Multumesc
RMAI MULTE DESPRE Abigail, Deviant
Posted by Razvan , at 00:00 |  October 04, 2006  | 0 Comentarii  | 5757 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Abigail ON / Deviant OFF

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri