stiri rock

Accept, Paradise Lost, Anathema si Orphaned Land la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Accept, Paradise Lost, Anathema si Orphaned Land la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival
Cel mai mare festival de rock organizat vreodata in Romania, “Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival” se imbogateste cu 4 nume noi. Dupa disparitia fulgeratoare dintre noi a lui Ronnie James Dio si dupa anularea aparitiei trupei Mastodon, organizatorii au bucuria sa va anunte completarea line-up-ului festivalului cu noi idoli ai iubitorilor de rock dur, trupe care si-au pus definitiv amprenta pe genurile din care fac parte si ale caror nume se aliniaza in galeria de aur a rock-ului mondial.

Astfel, trupele Accept, Paradise Lost si Orphaned Land vor urca pe scena vineri, 25 iunie, iar Anathema se va alatura trupelor din ultima zi a festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival.

Special pentru festival, Tuborg a demarat inca din luna mai o promotie nationala, prin intermediul careia consumatorii berii pot castiga mii de bilete la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival si multa bere Tuborg.

„La numai 3 saptamani de la debutul promotiei, peste 60.000 de mii de consumatori romani s-au inscris in concurs, atat prin intermediul sms-urilor, cat si online, pe www.tuborg.ro . Dintre acestia, aproape 1500 au castigat bilete si abonamente la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, iar un numar de 33.000 de persoane au obtinut reduceri de 10% la achizitionarea biletelor. Promotia continua si mai sunt in joc inca 1200 de bilete si abonamente.”, a declarat Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing Tuborg Romania.

Pe durata promotiei, consumatorii Tuborg se pot inscrie in concurs prin SMS la numarul 1858 (tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) sau online, pe www.tuborg.ro , in baza codurilor alfanumerice inscrise pe eticheta de pe spatele sticlelor sau de sub inelul dozelor participante la promotie. Pentru consumatorii Tuborg activi in mediul online am pregatit o serie de aplicatii interactive pentru a demonstra ca respira rock. Concursurile pregatite pentru acestia le pot aduce o noua serie de premii in bere si bilete sau abonamente la cel mai mare eveniment rock al anului.

Pentru cei care nu vor reusi sa isi adjudece un premiu la promotia Tuborg, accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Pentru cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival, biletele se afla in vanzare dupa cum urmeaza:

- biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).

- pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 (Normal Circle).

-biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 (Golden Circle) respectiv 196,10 (Normal Circle).

Incepand de maine, prin reteaua Eventim in exclusivitate in toate magazinele Vodafone se vor gasi abonamente la pretul de 296,8 si bilete pe zi la pret special.

Sursa: D&D East Entertainment


MAI MULTE DESPRE Accept, Alice in Chains, Anathema, Anthrax, Manowar, Megadeth, Metallica, Orphaned Land, Paradise Lost, Rammstein, Slayer, Stone Sour, Volbeat
Posted by H., at 21:56 |  June 13, 2010  | 0 Comentarii  | 4392 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Accept, Paradise Lost, Anathema si Orphaned Land la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri