stiri rock

All-Hallow-Even Fest No. 1: NECRODEATH si RIUL DOAMNEI

All-Hallow-Even Fest No. 1: NECRODEATH si RIUL DOAMNEI
NECRODEATH (Ita) / RIUL DOAMNEI (Ita)
KREPUSKUL / CARPATICA / SPINECRUSHER
duminica, 30 oct. 2011, ora 18.00
Bucuresti @ Club Fabrica


In avanpremiera concertelor cu Sodom si Venom, pe care Axa Valaha Productions le organizeaza in parteneriat cu Big Name Entertainment si impresarul Niki Constantinescu, avem o noua surpriza pentru fanii metal. Axa Valaha Productions aduce la Bucuresti, de Halloween, pe 30 octombrie 2011, una dintre cele mai vechi si importante trupe italiene de thrash metal, NECRODEATH, care alaturi de Bulldozer, Opera IX si Mortuary Drape, reprezinta una dintre cele mai influente titulaturi ale scenei din peninsula. Trupa italiana, in care activeaza fosti si actuali muzicieni de la Sadist, Opera IX sau Cadaveria, se poate lauda cu nu mai putin de zece albume de studio, ultimul lansat chiar in octombrie 2011 la cel mai important label Italian, Scarlet, sub titulatura Idiosyncrasy si care beneficiaza de recenzii excelente in presa de profil, fiind descris drept black thrash metal old school, barbaric si inventiv. http://www.necrodeath.net

Alaturi de legendara trupa underground italiana Necrodeath vor evolua conationalii din trupa de symphonic black metal RIUL DOAMNEI, aflati intr-un mini-turneu care include cinci concerte in Romania alaturi de trupa clujeana Krepuskul. Riul Doamnei, una dintre cele mai importante trupe italiene de symphonic black metal, si-a inceput existenta in Verona la jumatatea lui 1999, remarcandu-se imediat prin sound-ul agresiv, dar si pasajele atmosferice maiestuoase, vizibile pe EPul de debut si amintind de Cradle of Filth, cat si pe primul album full-length intitulat Apocryphal. Trupa a concertat de-a lungul timpului alaturi de nume mari ale scenei metal europene, ca Rotting Christ, Vader sau Marduk. Desi au nume romanesc, niciunul din membrii trupei nu e roman, numele avandu-si originea in pasiuneapentru mitologia romana.
http://www.riuldoamnei.it

KREPUSKUL este fara indoiala cea mai harnica trupa din Transilvania, ei concertand in numai patru ani in peste 150 de concerte de club si festivaluri, numai in 2011 ei participanad la Top T Buzau, unde au obtinut premiul al doilea, de asemenea la Stufstock Vama Veche si castigand primul loc al concursului Local Heros, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul finalei internationale din 2012. Krepuskul au concertat de-a lungul timpului alaturi de Sepultura, Rotting Christ, Pain sau Crematory ei fiind intr-o permanenta evolutie si pregatind un nou material experimental death metal, cu multiple influente, dup ace au lansat doua albume de studio, Umbre de vise in 2007, respective Game Over in 2010.
http://www.krepuskul.com

In deschiderea acestui mini-festival organizat ad-hoc vor evolua doua trupe aflate la inceputul activitatii, CARPATICA (un nume din ce in ce mai cunoscut in zona de pagan metal autohtona, primul lor concert dupa inregistrarea albumului de debut La capatul vremii in studiourile Negura Music si dupa cateva schimbari de componenta http://www.myspace.com/carpaticaband) si SPINECRUSHER (o noua trupa tanara speranta a scenei locale de old school primitive thrash death metal, cu fosti membri ai efemerului combo Desolation Decay, care revin astfel in activitate, acesta fiind si concertul de debut al trupei bucurestene http://www.myspace.com/spinecrusherband)

Pretul biletelor este de 15 lei pentru primele 50 de bilete, respectiv 20 de lei pentru urmatoarele bilete vandute. Direct in seara concertului, la intrare. Posesorii de abonament la concertele Sodom si Venom vor beneficia de o oferta speciala, ce va fi anuntata in curand.

Concertul Necrodeath / Riul Doamnei / Krepuskul / Carpatica / Spinecrusher este o productie Axa Valaha Productions, in parteneriat cu Club Fabrica.

Sursa: Coro - Axa ValahaMAI MULTE DESPRE Carpatica, Krepuskul, Necrodeath, Spinecrusher
Posted by H., at 09:36 |  October 13, 2011  | 0 Comentarii  | 3612 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: All-Hallow-Even Fest No. 1: NECRODEATH si RIUL DOAMNEI

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri