stiri rock

ALTAR: Mantra Reloaded in Bucuresti!

ALTAR: Mantra Reloaded in Bucuresti!
Altar revine in Bucuresti miercuri, 25 aprilie, in Fire Club. Cei care au ratat lansarea noului album din decembrie, vor putea asculta live noile piese si nu numai, intr-un super-show metalic marca Altar. Alaturi de Altar vor urca pe scena invitati speciali: Wilder si Proof.

Show-ul incepe la ora 20:00, iar intrarea va fi 20 de lei. ATENTIE! Primii 100 de platitori vor primi gratuit noul album Altar!

Incepand cu luna decembrie a anului trecut Mantra a fost incantata Live la: Iasi, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Timisoara, Resita, Targoviste, Constanta si Sibiu. "Au fost niste Show-uri pe cinste! Am transmis de fiecare feedback-ul nostru pe contul de Twitter. Multumim publicului pentru primirea extraordinara, ne-am simtit peste tot ca si acasa. Mantra a fost intampinata cu mult entuziasm in toata tara, se pare ca e cel mai bine primit album din intreaga noastra cariera! Si asta inseamna foarte mult pentru noi. Lucrurile nu se vor opri aici, Noua Era Altar abia a inceput!", au declarat cei patru membri ai trupei .

Nu ratati urmatoarele show-uri Altar:
25 Aprilie- Bucuresti-FIRE Club
27 Aprilie- Festivalul GARNIC
11 Mai - TOP T Buzau


MAI MULTE DESPRE Altar, Proof
Posted by Klawz, at 09:47 |  April 18, 2012  | 0 Comentarii  | 1365 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALTAR: Mantra Reloaded in Bucuresti!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri