stiri rock

ANATHEMA la Bucuresti: categorie de bilete este SOLD OUT

ANATHEMA la Bucuresti: categorie de bilete este SOLD OUT
Biletele cu loc la masa pentru concertul Anathema la Bucuresti sunt in acest moment epuizate. Incepand de astazi gasiti bilete doar cu loc in picioare la pretul de 50 de lei. Amintim ca si aceste bilete sunt disponbiile in stoc limitat asa ca va recomandam sa va luati bilet pana in ziua concertului.

Parte a unui turneu exclusivist, showul de la Bucuresti ii va gazdui pe britanici in varianta acustica fratii Cavanagh alaturi de Lee Douglas vor oferi o adaptare speciala atat pieselor clasice cat si compozitiilor incluse pe cele mai noi albume de studio.

Iar daca vreti sa prindeti bilet la concert atunci ar fi cazul sa va grabiti. Pana in acest moment au fost vandute peste 60% din biletele puse in vanzare.

Biletele pentru show-ul Anathema pot fi procurate prin intermediul www.iabilet.ro  si ww.metalhead.ro/bilete/  si de la Hard Rock Café (incepand cu 22 martie) la urmatoarele preturi:

50 de lei cu loc in picioare 
60 de lei cu loc la masa (pentru comenzi de minim 2 bilete)  - SOLD OUT!

Pe iabilet.ro si metalhead.ro puteti comanda atat bilete electronice cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro

Anathema
este un nume ce probabil nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul roman. Numeroase showuri, mare parte din ele sold out, o muzica ce a evoluat constant in ultimii zeci de ani, pastradu-si insa esenta si conceptul.

De la titulatura doom metal si pana la sonoritatile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema au stiut sa-si pastreze integritatea muzicala, albumele Weather Systems (2012) si We're Here Because We're Here (2010) dovedind - daca mai era cazul - ingeniozitatea si talentul acestor britanici.

Concertul se va desfasura sub titulatura Anathema Acustic iar formatia promite o adaptare muzicala unica dar in acelasi timp sincera, special pentru fanii din Romania.


MAI MULTE DESPRE Anathema
Posted by H., at 22:52 |  April 01, 2013  | 2 Comentarii  | 1530 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANATHEMA la Bucuresti: categorie de bilete este SOLD OUT

  • Bilete cu loc la masa, auzi la ei. Unii nu stiu cind sa se opreasca.

    1. Posted by Geralt de Rivia | 02 Aprilie 2013 10:08
  • e spatiul mic, unde sa bage paturi?

    2. Posted by L M G | 02 Aprilie 2013 13:56
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri