stiri rock

B'ESTFEST AFTERSHOCK cu JUDAS PRIEST

B'ESTFEST AFTERSHOCK cu JUDAS PRIEST
B'ESTFEST 2008 ''creste'' cu inca o zi! Dupa succesul celei de-a treia zi de B’ESTIVAL 2007, cu Marilyn Manson si Alice Cooper capete de afis, editia de anul acesta va avea o zi dedicata rockerilor – B’ESTFEST AFTERSHOCK, pe 11 iulie.

A patra zi de festival - B'ESTFEST AFTERSHOCK - ii va avea drept headlineri pe ''zeii heavy metal'', JUDAS PRIEST! Ziua AFTERSHOCK va beneficia si de participarea altor nume ale scenei metal rock de la noi si din afara, acestea urmand a fi confirmate in perioada urmatoare.

Formata in 1970, in Birmingham, Anglia, Judas Priest a trecut prin numeroase schimbari de componenta, fiind alcatuita in prezent din Glenn Tipton (chitara), K.K.Downing (chitara), Ian Hill (bass), Scott Travis (tobe), Rob Halford (voce). Cu o cariera de peste 30 de ani, de-a lungul careia au lansat 15 albume de studio, 4 live si numeroase colectii best-of, Judas Priest au influentat generatii intregi de artisti si au fost admirati de milioane de fani. Nu doar calitatea compozitiilor i-a facut celebri, ci si imaginea promovata pe scena. Costumele din piele, cu tinte, plus nelipsita motocicleta Harley Davidson din dotarea lui Rob Halford au dus la cresterea spectaculozitatii show-urilor Judas Priest, cei 5 muzicieni fiind considerati un excelent grup live!

Anul acesta, fanii Judas Priest isi vor putea vedea trupa favorita la Bucuresti, pe 11 iulie, in cadrul B'ESTFEST Aftershock. Organizat de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 va avea loc in aer liber, in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie - B'ESTFEST AFTERSHOCK. Alaturi de Judas Priest, la B’ESTFEST 2008 si-au mai anuntat participarea Nelly Furtado, Kaiser Chiefs si Roisin Murphy.

Incepand de maine, 4 martie, vor fi puse in vanzare biletele pentru ziua de 11 iulie, B'ESTFEST AFTERSHOCK, la pretul de 75 lei in pre-sale. Ca si abonamentele pe trei zile (240 lei), biletele pentru AFTERSHOCK vor fi disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta. In ziua evenimentului, la intrarea in spatiul de festival, biletele pentru ziua de 11 iulie vor costa 90 lei.

MAI MULTE DESPRE Judas Priest
Posted by Cynyc, at 00:00 |  March 03, 2008  | 7 Comentarii  | 4385 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: B'ESTFEST AFTERSHOCK cu JUDAS PRIEST

 • mai prost nici nu putea sa cada pentru mine

  1. Posted by IUDA | 03 Martie 2008 11:42
 • Bravo fratilor, in sfirsit se tine cineva si de chestii serioase in tara asta. Dar totusi pe U2 cind ii vedem??? Mai ramin Red Hot, Masterplan etc. Plus ca ar trebui sa vina iar Nenea Steve Vai si cu Satriani si..........sincer m-as duce sa-l vad si pe Conu' Ozzy. V-am pupat. LLRR

  2. Posted by Alexandru | 03 Martie 2008 12:43
 • ba alex esti un rocker de cacat ce metal e ala u2 si red hot cacati ca tine au stricat rocku sper sa nu te vedem, la priest
  wimps and posers leave the hall

  3. Posted by dau muie la alexandru | 03 Martie 2008 14:43
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri