stiri rock

Biletele la RCOA vor fi vandute si in afara tarii

Biletele la RCOA vor fi vandute si in afara tarii

Rock City Open Air, cel mai mare festival de rock din tara, in aer liber, este totodata primul festival din Romania ale carui bilete se vor vinde in intreaga Europa.

Festivalul organizat de Metal Masters, va avea loc in perioada 20 - 23 august in comuna Borcea, langa Fetesti, pe Dunare si va reuni peste 100 de trupe in recital. Amploarea, cat si trupele l-au convins pe directorul executiv Eventim.ro sa distribuie biletele prin reteaua internationala. Directorul executiv Eventim.ro, Valentin Vasiloiu, declara: „Ne asteptam la un aflux de turisti veniti special pentru festival. Din Bulgaria primim deja feedback pozitiv in legatura cu intentia de participare. Este normal, bulgarii sunt deja recunoscuti ca mari amatori de rock si, in plus, distanta este foarte convenabila pentru ei. La oferta in sine a festivalului se adauga ca un mare plus si locatia aleasa: pe malul Dunarii, intr-o zona foarte atractiva din punct de vedere al atractiilor turistice.”

Printre trupele confirmate pana in prezent la Rock City Open Air se numara Immortal, Agathodaimon, Amon Amarth, Blaze Bailey (ex-vocal Iron Maiden), Lake Of Tears, Paul Di Anno (ex-vocal Iron Maiden), Primal Fear, Sirenia, Macbeth etc.

Posted by Metal Masters, at 00:00 |  March 18, 2009  | 7 Comentarii  | 2553 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Biletele la RCOA vor fi vandute si in afara tarii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri