stiri rock

BUCOVINA, TAINE si L.O.S.T completeaza afisul METALHEAD MEETING 2013

BUCOVINA, TAINE si L.O.S.T completeaza afisul METALHEAD MEETING 2013
Trei dintre cele mai apreciate trupe metal din Romania, Bucovina, Taine si L.O.S.T. vor deschide editia din 2013 a festivalului METALHEAD Meeting si vor urca pe scena alaturi de Hypocrisy, Lake of Tears si HateSphere.

BUCOVINA

BUCOVINA este o trupa etalon pentru folk metalul romanesc, avand la activ 13 ani de cariera. Printre concertele memorabile sustinute de Bucovina se numara cel de la festivalul Rock N Iasi Indoor, din noimebrie 2007, unde trupa a cantat in deschiderea formatiilor Arkona si Moonsorrow, dar si prezenta in 2011 la Wacken Open Air, cel mai notabil festival de metal european.

Trupa pregateste in 2013 un nou material discografic cu mixajul si mastinering-ul lui Mike Wead (King Diamond, Bibleblack) si promite la METALHEAD Meeting un show extraordinar.

TAINE

Una dintre cele mai vechi trupe de death metal din Romania, TAINE a fost formata in 1993, de catre chitaristul/solistul Andy Ionescu.

Taine a participat la cele mai timpurii festivaluri de gen din Romania: Metal Fan ’93, Eco Pop ’94 – ambele in Bucuresti, Posada ’94 la Campulung, sau Rock Constellations ’95 la Ramnicu Valcea. Formatia si-a creat rapid un stil tehnic, influenta cea mai puternica venind dinspre trupa Death.

In 1999, trupa lanseaza albumul de debut intitulat Cealalta Parte, album produs de Promusic Productions, care a devenit in timp unul dintre cele mai apreciate materiale ale scenei metal autohtone. DVD-ul lansat in 2008 a beneficiat de un format inedit in undergroundul nostru, filmarile fiind montate in timp real, iar sunetul a fost masterizat in SUA. In prezent, trupa Taine este recunoscuta pentru prestatiile live complexe, care implica pe langa muzica, proiectii video sau alte efecte vizuale.

L.O.S.T.

Avand o experienta indelungata pe scena romaneasca, de aproape 20 ani, formatia L.O.S.T. a luat fiinta in martie 2004. Trupa se poate lauda cu numeroase concerte live foarte reusite si un nucleu de fani devotati, in continua crestere.

Din 2005 pana in 2013,  L.O.S.T. au cantat impreuna cu trupe de renume international, printre care se numara Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall sau Moonspell.

Prezentat de CIUC PREMIUM, berea oficiala a muzicii live, METALHEAD MEETING se va desfasura sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti si promite sa fie unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013!

Festivalul ii are ca invitati pe Hypocrisy, Lake of Tears, HateSphere, Bucovina, Taine si L.O.S.T.
Biletele pentru METALHEAD Meeting in format electronic se gasesc pe Iabilet.ro si in retelele Myticket (Diverta), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos), Biletoo (Magazinul Unirea, Libraria Eminescu) si Eventim (magazinele Orange si Vodafone, Domo, Sala Palatului, librariile Humanitas si Carturesti).  Bilete fizice se pot gasi si la Club Fabrica (la terasa) si la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5.

Preturile sunt urmatoarele:

Presale (pana in data de 5 septembrie)

80 lei - Zona B
120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete
200 lei - Bilet VIP + Meet & Greet - 20 de bilete doar pe www.Iabilet.ro

Dupa 5 septembrie si in ziua concertului:

95 lei - Zona B
145 lei - Zona A (in fata scenei)

Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Sursa: Gala MGMT&PR


MAI MULTE DESPRE Bucovina, Hatesphere, Hypocrisy, L.O.S.T., Lake of Tears, Taine
Posted by H., at 17:48 |  August 21, 2013  | 1 Comentarii  | 3319 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BUCOVINA, TAINE si L.O.S.T completeaza afisul METALHEAD MEETING 2013

  • Taine! Eram pusti si mergeam in Hard'n'Heavy Cafe cand Taine castiga trofeul Metalfan in prima editie indoor. O saptamana s-au perindat multe trupe destul de bune pe scena aceea, Gombos punea la cale revenirea Tectonicului si negocia cu Comandorul Hoisan, Vadi si Ochelarica de la radio 21 veneau sa intretina atmosfera dintre concerte si sa agate fete frumoase (si agatau). Dar, in ultima seara 2 grupari de baieti rai (pot sa dau si nume dar nu are sens, ii stiti si voi) s-au intalnit acolo si au devastat localul cu asa o gratie incat a trebuit inchis, schimbat profilul si renovat. A fost pierderea unui loc memorabil pentru primii ani ai scenei de rock si metal din Romania, acolo s-au facut cunoscuti multi : Astrophagastra, Transylvania, Interritus, Dies Irae iar cei cunoscuti au oferit showuri memorabile Abigail, Timpuri Noi (3 ore live!), Cargo. Acolo mereu ii asteptam pe cei de la Negura Bunget si mereu pierdeau trenul.. Vremuri..

    1. Posted by rionescu77 | 22 August 2013 12:32
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri