stiri rock

Concerte Endstille in Romania

Concerte Endstille in Romania
Grupul german Endstille va sustine in data de 27 aprilie 2012 un concert in Club Fabrica din Bucuresti. Concertul nu face parte dintr-un turneu european iar formatia va ajunge in Romania pentru doua concerte exclusive, al doilea eveniment urmand a fi
confirmat in zilele urmatoare.

Prezenta Endstille in Romania vine ca urmare a cererii constante a publicului roman pentru evenimente de factura black metal. Endstille este una din cele mai titrate formatii ale noului val german de metal, avand la activ zece materiale discografice lansate pe parcursul a zece ani.

Muzica grupului german este caracterizata printr-un mix de black metal agresiv comparat cu viteza unei arme MG42 sau a unei baterii de artilerie grea. Tocmai in acest context formatia abordeaza deseori subiecte legate de Al Doilea Razboi Mondial.

Formatia a lansat in acest an un nou album intitulat Infektion 1813, disponibil via Season Of Mist. Lansarea marcheaza prima inregistrare alaturi de noul solist Zingultus (ex-Nagelfar). Infektion 1813 este considerat unul din cele mai bune produse black metal lansate in 2011.

Alte detalii suplimentare precum si informatii despre bilete vor fi disponibile in urmatoarele zile.

Endstille in Romania este un eveniment prezentat de Mighty Owl Productions si Cavalleria Events.


Sursa: Cavalleria Events

MAI MULTE DESPRE Endstille
Posted by Dragos P., at 10:50 |  November 02, 2011  | 0 Comentarii  | 1363 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concerte Endstille in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri