stiri rock

Concertul Paradise Lost din aceasta seara: ANULAT

Concertul Paradise Lost din aceasta seara: ANULAT
Conform comunicatului Promusic Prod:


  Concertul Paradise Lost si Samael, ce trebuia sa se desfasoare in 15 februarie 2010 la Cluj-Napoca, a fost anulat deoarece autocarul formatiei a suferit un accident in Serbia, in drum spre Romania.

  Din informatia primita de la managerul de turneu, se pare ca vremea nefavorabila a facut ca traficul sa se desfasoare foarte greu, iar autocarul cu care se deplasau ambele formatii sa intre intr-un cap de pod nesemnalizat, la 2 ore distanta de Belgrad, in drum spre Romania.

  Din fericire, niciun membru al celor doua formatii nu s-a accidentat.

  Deoarece informatia despre acest accident  a ajuns destul de tarziu la noi, a fost practic imposibil sa anuntam anularea acestui concert in timp util, astfel incat cei din alte localitati sa nu porneasca spre Cluj-Napoca.

  Formatia Samael a postat urmatorul anunt pe pagina lor de web http://www.samael.info/Above/index.html  :

  ”Due to a bus accident wich fortunatly involves no injuries, S A M A E L won't be able to play the show originaly scheduled for tonight in Cluj. We're sorry about that and we hope you'll understand this cancelation is beyond our responsability.
  We're already looking to come back to Romania as soon as possible”.

  Speram ca publicul sa inteleaga ca acest accident, si implicit anularea concertului, a fost un eveniment neprevazut si pe care, atat formatiile, cat si organizatorii il regreta.

  Banii de pe bilete se pot recupera exclusiv de la magazinele de unde acestea au fost achizitionate, incepand cu data de 18.02.2010.

  Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate!




MAI MULTE DESPRE Paradise Lost, Samael
Posted by Cynyc, at 17:35 |  February 15, 2010  | 0 Comentarii  | 2383 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul Paradise Lost din aceasta seara: ANULAT

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri