stiri rock

Concurs APOCALYPTICA: Promusic iti plateste biletul la concert

Concurs APOCALYPTICA: Promusic iti plateste biletul la concert
Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012, la Arenele Romane din Bucuresti.
 
Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.
 
Cumpara in perioada 11.04 - 20.04.2012 un bilet pentru Romanian Rock Meeting / concert Apocalyptica si intri automat intr-o tragere la sorti care va avea un premiu ce consta in returnarea banilor pe 10 biletele de concert.
Banii pe biletele castigatoare se returneaza la intrarea in locatia de concert.
La intrare persoanele castigatoare vor prezenta un act de identitate si biletul cu codul de bare castigator.
 
Ultimele bilete VIP se pot achizitiona la pretul de 250 lei, fiecare bilet incluzand: acces tribuna, poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat si sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica! Posterul si pass-ul se vor ridica de la intrare, in ziua concertului.
 
Romanian Rock Meeting se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock de a se intalni, de a asculta muzica preferata si, de ce nu, de a se intalni cu formatiile preferate.
 
Inscrie-te pe pagina de Facebook a acestui eveniment si fi primul care afla toate amanuntele legate de concert AICI.
 
Bilete:
Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:
 
In picioare
85 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012) Sold Out
95 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.
 
Tribuna
95 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012) Sold Out
110 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.
 
VIP:
250 lei - doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica! 
 
Sursa: Promusic Prod.
 


MAI MULTE DESPRE Apocalyptica, Changing Skins , White Walls
Posted by Dragos P., at 12:26 |  April 11, 2012  | 0 Comentarii  | 3247 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concurs APOCALYPTICA: Promusic iti plateste biletul la concert

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri