stiri rock

Duet surpriza la concertul SCORPIONS

Duet surpriza la concertul SCORPIONS
Surpriza pentru fanii rock: Trooper, invitatii celor de la Scorpions in concertul de sambata, 14 decembrie 2013, vor avea si ei un invitat special! Mihai Georgescu (Mitza) de la Bere Gratis va urca pe scena alaturi de membrii Trooper pentru un duet.

"Zi dupa zi" este cea de-a cincea piesa de pe albumul Trooper - Atmosfera. Pentru aceasta piesa, cei de la Trooper au colaborat cu Mihai Georgescu (Mitza) de la Bere Gratis! "Este o mare bucurie pentru mine faptul ca am avut ocazia sa inregistrez o piesa alaturi de Mitza. Este unul dintre cei mai buni solisti din Romania si cu siguranta unul dintre cei mai buni prieteni ai mei." Au fost cuvintele lui Coiotu’ de la Trooper despre aceasta colaborare.
 
Piesa "Zi dupa zi" poate fi ascultata aici.
 
Pe 14 decembrie 2013 trupa Scorpions va sustine la Bucuresti un concert ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”, concert ce va fi deschis de formatia Trooper! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania a renuntat la ideea retragerii, declarand ca isi va continua cariera si ca va sustine in continuare concerte, intr-un numar limitat insa. Se pare ca fanii romani sunt printre norocosii care ii vor vedea anul acesta pe cei de la Scorpions, Romania fiind inclusa pe harta seriei limitate de concerte.
 


MAI MULTE DESPRE Scorpions, Trooper
Posted by Dragos P., at 11:17 |  December 13, 2013  | 0 Comentarii  | 3089 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Duet surpriza la concertul SCORPIONS

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri