stiri rock

HOLYHELL - baterist nou & piesa oferita gratuit

HOLYHELL - baterist nou & piesa oferita gratuit
Trupa americana HolyHell anunta ca “veteranul” John Macaluso este noul baterist al formatiei, si marcheaza momentul oferind gratis spre download o piesa live. Melodia a fost inregistrata in timpul uneia dintre primele aparitii in noua componenta.
HolyHell si Macaluso au cantat prima oara impreuna in martie 2011, in timpul concertelor sold-out din Worcester, Massachussets si Cleveland, Ohio. “Energia degajata a fost atat de uluitoare incat se poate simti fara efort”, a spus solista & compozitoarea Maria Breon. “Vrem sa impartasim aceasta experienta cu toti fanii nostri! Va asteptam alaturi de noi, pe Facebook si in turneu!”, a continuat ea.

"Sa cantam cu Mac a fost o revelatie si o placere pentru intreaga trupa. Este un tobar de calibru, cu ritm impecabil si puternic simt muzical.” A spus si Francisco Palomo (clape). 
 "Johnny Mac este completarea perfecta pentru HolyHell. Trupa suna bestial!” a adaugat si chitaristul Joe Stump
Macaluso a inregistrat si a participat la turnee alaturi de nume grele precum Yngwie Malmsteen, ARK, James LaBrie (Dream Theater), TNT, Riot, Powermad, Starbreaker, Chris Caffery si KRS-One. Cunoscut sub apelativul  "Johnny Mac" el are acorduri de endorsment cu branduri precum Paiste Cymbals, Evans DrumHeads, Vic Firth Drum Sticks si GMS Drums. Puteti afla mai multe despre John Macaluso de aici 
Trupa lucreaza in prezent la al doilea album, a carui lansare este programata pentru anul viitor. Urmatoarele aparitii live ale trupei vor fi in noiembrie, cand vor sustine doua concerte in Statele Unite: pe 18 noiembrie la Dublin Pub New Hyde Park, Long Island, New York si pe 19 noiembrie la Starland Ballroom in Sayreville, New Jersey.
Versiunea live a piesei Revelations de pe albumul de debut al trupei se poate downloada de pe pagina lor de Facebook 
 

Trupa HolyHell, este originara din New York, iar muzica sa este caracterizata de sonoritati rock, metal si goth. HolyHell a primit aprecieri pentru albumul omonim, care a reprezentat debutul sau discografic. Albumul conceptual cu 13 piese exploreaza, prin versuri si muzica, eterna lupta dintre intuneric si lumina, viata si moarte, demonic si divin. HolyHell si-a castigat admiratori loiali in ultimii ani, prin intermediul concertelor live, sustinute in Europa si SUA.  


MAI MULTE DESPRE HolyHell
Posted by Ruxia Sandru, at 17:07 |  September 25, 2011  | 0 Comentarii  | 1393 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HOLYHELL - baterist nou & piesa oferita gratuit

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri