stiri rock

IRON MAIDEN la Cluj-Napoca

IRON MAIDEN la Cluj-Napoca
Legendara trupă britanică Iron Maiden va concerta vara aceasta, pentru prima oară, în inima Transilvaniei! Show-ul va avea loc pe 15 august, în parcarea mall-ului Polus Center din Cluj Napoca, în cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj şi organizat de Imagistica şi Iconica. „Data trecută când am fost în România, în cadrul turneului Somewhare Back in Time din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil. A fost o experienţă fantastică şi ne-am dorit foarte tare să revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atât mai mare cu cât este vorba despre Transilvania, o zonă cu o istorie deosebită! De altfel, suntem convinşi că fanii noştri ştiu acest lucru, una dintre piesele de pe primul nostru album poartă acest nume, şi abia aşteptăm să cântăm în sfârşit în Transilvania!” a declarat Steve Harris, basistul şi membru  fondator al trupei.

Iron Maiden revine vara aceasta în faţa publicului român în cadrul turneului mondial „The Final Frontier”, turneu ce anticipează apariţia albumului cu acelaşi nume, primul album de studio Iron Maiden după o pauză discografică de aproape patru ani. „The Final Frontier” va fi cel de-al cincisprezecelea material de studio Iron Maiden, şi unul dintre cele mai aşteptate momente din cei 30 de ani de carieră ai trupei. Lansarea oficială a albumului va coincide cu prima parte a turneului, ce va începe în luna iunie a acestui an cu o serie de show-uri în America de Nord. Turneul „The Final Frontier” va include şi apariţii speciale în cadrul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri europene, printre care Wacken în Germania şi Sziget în Ungaria, precum şi numeroase alte concerte de stadion, urmând să continue şi în 2011.

Iron Maiden se bucură de o carieră impresionantă, ce însumează peste 3 decenii de activitate, de-a lungul cărora s-a afirmat drept una dintre cele mai bune trupe britanice live din istorie, reuşind ani la rând să umple stadioane şi arene din întreaga lume, oferind publicului show-uri memorabile şi muzică fără compromisuri. Iron Maiden se poate lăuda cu albume vândute în peste 80 de milioane de exemplare în toată lumea, precum şi numeroase distincţii acordate de-a lungul timpului, printre cele mai recente numărându-se un Brit Award, pentru “Cea mai bună trupă live” în 2009 (Best British Live Act 2009), şi un premiu Juno, acordat luna trecută în Canada, pentru DVD-ul anului - "Flight 666" – documentarul realizat în 2008 în cadrul turneului mondial “Somewhere Back In Time”.

Greii heavy-metal-ului mondial vor ajunge vara aceasta la Cluj Napoca în data de 15 august, biletele pentru concertul care va avea loc în parcarea mall-ului Polus Center urmând a fi disponibile începând cu data de 24 mai, ora 12:00, pe site-ul www.servuscluj.ro.

Este prima dată în istoria oraşului când o trupă atât de importantă vine în Cluj Napoca. Iron Maiden este cel mai mare nume care a concertat vreodată în Transilvania!  Cu siguranţă, Iron Maiden este primul dintr-un lung şir de nume ce vor veni în anii viitori şi, în mod sigur, show-ul incredibil al trupei se va dovedi greu de întrecut!



MAI MULTE DESPRE Iron Maiden
Posted by Dragos P., at 11:53 |  May 17, 2010  | 0 Comentarii  | 4713 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRON MAIDEN la Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri