stiri rock

KRUNA 1 propune tema Innovative Black Metal

KRUNA 1 propune tema Innovative Black Metal
ALTAR OF PLAGUES este un grup muzical tanar ce imbina iscusit black metal-ul agresiv si rapid cu elementele ambient, atmospheric, progressive, doom metal sau post-rock, piesele rezultate fiind piese foarte lungi si elaborate.

Irlandezii vin la Bucuresti din 3 capitale europene diferite (Dublin, Londra, Paris) pentru primul lor concert dupa mai bine de un an de pauza concertistica.

Acest eveniment este al 20-lea marca DonisArt si primul sub numele KRUNA.  Conceptul se adreseaza tuturor prietenilor noi si vechi care doresc sa descopere exprimari artistice unice dar si care sunt alaturi de cei ce sustin Spiritul Underground!

Detaliile despre concert au fost mentionate in interviul cu liderul trupei, James:

http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/altar-of-plagues-interview

La Bucuresti accesul publicului va fi permis incepand cu ora 19.00, trupa urmand sa urce pe scena putin inainte de ora 20.00 si terminand reprezentatia dupa cca 90 de minute.

Mai jos gasiti teaserul evenimentului:
 

KRUNA 1 se identifica prin „doua ore batute-n cuie” de Innovative Black Metal, in seara de 1 octombrie, in cochetul club bucurestean Kulturhaus. Pretul unui bilet este de 30 lei si poate fi achizitionat din reteaua EVENTIM dar si de la intrarea in locatie, in ziua evenimentului. Reamintim ca dupa ora 22.00 usile Kulturhaus se vor deschide pentru desfasurarea programului de club saptamanal, astfel ca reperele de timp propuse de KRUNA vor fi respectate cu strictete.

Este permis accesul cu orice tip de aparat foto sau video iar garderoba clubului va fi deschisa incepand cu ora 19.00.

Va asteptam!
Sursa: Echipa DonisArt


MAI MULTE DESPRE Altar of Plagues
Posted by Dragos P., at 13:37 |  September 30, 2011  | 1 Comentarii  | 1952 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KRUNA 1 propune tema Innovative Black Metal

  • i'll be there!!

    1. Posted by VampireGabrielle | 01 Octombrie 2011 12:31
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri