stiri rock

Necrovile a lansat The Pungency of Carnage

Necrovile a lansat The Pungency of Carnage

Am primit la redactie urmatorul comunicat din partea celor de la Necrovile:

Albumul NecrovileThe Pungency of Carnage” a aparut azi la labelul american United Guttural Records. Materialul poate fi achizitionat la party-ul de lansare a albumului ce va avea loc pe 9 mai la Transylvanian Death Feast in Cluj-Napoca, la pretul de 25 de lei. Tracklist-ul este compus din 9 piese si un videoclip live inregistrat profesional in Germania la Underground Metal Messe 2008. Booklet-ul CD-ului contine 12 pagini full-color realizate la o calitate profesionala. Cei interesati il pot comanda si prin posta la adresa  necroguitar@gmail.com , la pretul de 25 de lei + taxele postale.

Alaturi de noul disc puteti comanda si tricoul cu coperta albumului si datele turneului European “Embalmed in gore 2009”, la pretul de 25 de lei + taxele postale.

Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor siturilor metal si promotorilor pentru ajutorul acordat, tuturor celor care ati venit la concertele noastre si ne-ati sustinut mereu, voi tineti scena in viata si ne motivati sa continuam masacrul si sa mergem inainte.

Necrovile crew



MAI MULTE DESPRE Necrovile
Posted by H., at 00:00 |  April 23, 2009  | 0 Comentarii  | 2444 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Necrovile a lansat The Pungency of Carnage

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri