stiri rock

NEGURA BUNGET merge inainte

NEGURA BUNGET merge inainte
Ultimele zile au adus schimbari semnificative în ceea ce priveste componenta formatiei Negura Bunget. Chiar daca pare surprinzator, toate aceste schimbari ne ofera oportunitatea unui nou început, curat, pe care îl vom îmbratisa cu inima deschisa si pentru care suntem recunoscatori!

Felul în care au evoluat lucrurile în interiorul formatiei în ultimul timp, atât în ceea ce priveste activitatea live cât si cea de studio, a fost unul care nu multumea complet pe nimeni. Aceasta resetare a componentei ofera oportunitatea de a lua totul de zero si de a repune Negura Bunget pe drumul ce îi e destinat cu adevarat, iar fostilor membri oportunitatea de a-si gasi alte cai de exprimare mai adecvate ideilor si personalitatilor lor. Le dorim numai bine in activitatile lor viitoare!

Am fost placut surprinsi de multele mesaje de încurajare si sustinere pe care le-am primit în ultimele zile. Acestea ne-au dat puterea de a discerne ce e bun de ceea ce a fost rau, si de a vedea cu o intensitate si mai puternica calea pe care o avem de urmat cu Negura Bunget. Pentru toti cei care au fost si sunt în continuare alaturi de noi, va promitem ca încrederea si sustinerea acordata va fi rasplatita pe deplin si ca nu ne vom opri pâna când nu vom exprima muzical si spiritual întreaga esenta a ceea ce reprezinta Negura Bunget. Ce noaptea înghite, ziua n-ascunde!

Între timp am lucrat intens la o regrupare a formatiei, cu rezultate semnificative, pe care le vom anunta în viitorul apropiat. Suntem în continuare în cautarea unor membri potriviti pentru definitivarea formulei Negura Bunget. Daca cineva crede ca are ce trebuie pentru a face parte din Negura Bunget, de a compune si cânta live alaturi de noi, ne poate contacta la adresa contact@negurabunget.com. Nu e o munca usoara, dar cu siguranta îsi are satisfactiile ei!

Sursa: Negru, Negura BungetMAI MULTE DESPRE Negura Bunget
Posted by H., at 12:37 |  February 11, 2013  | 0 Comentarii  | 1764 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET merge inainte

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri