stiri rock

NEVERMORE si LACRIMAS PROFUNDERE la ARTmania 2011

NEVERMORE si LACRIMAS PROFUNDERE la ARTmania 2011

Festivalul ARTmania din cetatea Sibiului are loc in cea de-a doua saptamana a lunii august, respectiv in intervalul 8-14 august 2011. Prezentarile incep cu Nevermore (S.U.A.) si Lacrimas Profundere (Germania).

Festivalul ARTmania 2011 prezinta un program cultural bogat si diversificat, adaptat publicului si atmosferei cetatii medievale prin concerte, expozitii si evenimente speciale dedicate artelor frumoase timp de sapte zile in luna august. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 12 si 13 august.

Primele 1.000 de abonamente in valoare de 70 de lei sunt disponibile in reteaua librariilor Carturesti, a magazinelor Diverta si online, prin shop.artmania.ro si myticket.ro. Oferta este valabila in perioada 3 - 16 ianuarie 2011. Urmatoarea trupa va fi anuntata pe 17 ianuarie si vine din Finlanda.

Povestea ARTmania 2011 incepe cu istoria unui regat fondat de o formatie. Ea conduce un intreg tinut din scena “metal”, suprafata ocupata si securizata in toti anii de suprematie. Cuvintele mari dedicate trupelor de jurnalistii comunitatii “heavy metal” precum: “Legendara trupa” “definitorie pentru gen”; nu sunt deloc exagerate atunci cand se refera la Nevermore. Muzica lor fara egal inglobeaza toate elementele spectrului “metal”. Nevermore s-a nascut in Seattle, Washington, in 1991, din fosti membri ai trupei Sanctuary. De atunci Nevermore a lansat sase albume de studio, a facut inconjurul lumii de cateva ori si a sedus inimile ascultatorilor de pretutindeni. De-a lungul anilor, Nevermore a evoluat constant şi a devenit una dintre trupele cu adevarat remarcabile şi imposibil de imitat din lume. In 2010, cvartetul din Seattle s-a intors triumfator cu The Obsidian Conspiracy, un nou album impresionant, iar in 2011 americanii aterizeaza la ARTmania Festival pentru a canta vineri, 12 august 2011.

Pentru iubitorii stilului gotic reprezentat prin muzica, ARTmania Festival a invitat la Sibiu Lacrimas Profundere. Ei canta Gothic Rock din 1993, iar pentru stilul lor unic Napal Records ii reprezinta din 1999. Prin turneele lor mondiale ne trimit cu gandul la o trupa de succes, mai ales dupa turneul cu Apocalyptica din 2007. Puternic promovati de MTV si VIVA, nemtii au devenit celebri in scurt timp. Muzica lor, perfect echilibrata intre gothic rock-ul autentic si clasicele balade, pare mai grea in comparatie cu The 69 Eyes, dar mai generosa si mai sofisticata decat H.I.M. si chiar mai adancita in melancolie cand o alaturam in comparatie trupei the sisters of mercy. Eforturile si energia trupei inregistrate in pauzele turneelor cu The 69 Eyes se regasesc pe noul lor album The Grandiose Nowhere. Pentru o experienta live de neuitat, recomandam prezenta sambata, 13 august, la ARTmania Festival.

Informatii suplimentare despre celelalte categorii de bilete si detalii despre organizarea editiei 2011 sunt disponibile la adresa: www.artmaniafestival.roMAI MULTE DESPRE Lacrimas Profundere, Nevermore
Posted by Ella, at 15:34 |  December 31, 2010  | 0 Comentarii  | 3523 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEVERMORE si LACRIMAS PROFUNDERE la ARTmania 2011

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri