stiri rock

NIGHT IN GALES: in premiera in Bucuresti alaturi de PROTEST URBAN si multi altii!

NIGHT IN GALES: in premiera in Bucuresti alaturi de PROTEST URBAN si multi altii!
Metal Crush Party anunta noi nume importante ce vor canta pe scena Amfiteatrului Mihai Eminescu din Capitala, pe 5, 6, 7 octombrie 2012.

NIGHT IN GALES
http://www.myspace.com/nightingales
Infiintata in 1996 in Germania, trupa este una dintre cele care au constituit noul val de death metal melodios, cu puternice influente suedeze. Inca de la primul album, intitulat Towards the Twilight, muzica Night In Gales a fost extrem de apreciata, acest album fiind editat de Nuclear Blast Records, celebrul label unde putine trupe au avut de-a lungul timpului oportunitatea de a avea editat un album de debut.

Cel mai nou material de studio al trupei dateaza din 2011, a fost produs de Lifeforce Records, este intitulat Five Scars si a fost primit cu un deosebit entuziasm de catre fani si presa de specialitate. Noul album prezinta un Night In Gales in plina forta creativa, aducand din nou in fundal sonoritatile comparabile cu cele semnate At the Gates, Desultory sau alte nume sonore ale scenei death metal cu accente melodice.
 

PROTEST URBAN
http://www.facebook.com/protesturban
Protest Urban este considerata de multi "batrani" ai scenei underground ca fiind prima trupa de metalcore din Romania.
Adevarat sau nu, in cei 9 ani de activitate, constantenii au realizat 3 albume, care au avut, la vremea lor un impact major
aspura scenei de hardcore din Romania. Protest Urban a fost trupa in care au cantat tobosarul, basistul si chitaristul White Walls,
asa ca pentru cei care nu i-au cunoscut inca, numai aceasta informatie poate fi o garantie a calitatii muzicii. In acest moment, Protest Urban canta in formula care i-a consacrat, singura diferenta fiind pe postul de tobar, unde a fost cooptat Razvan "Napalm" Raduta Penda - nimeni altul decat tobosarul trupelor Cap De Craniu sau H8!

 

WHISPERING WOODS
http://www.the-whispering-woods.com
Trupa a luat fiinta in toamna anului 2008, proiectul fiind inceput de Doru Cailean si Norbert Gero, care au avut ideea de a pune bazele unei formatii orientate catre metalul melodic. Dupa o serie de schimbari in componenta, si 3 demo-uri editate, Whispering Woods inregistreaza si lanseaza albumul de debut, intitulat Fairy Woods si lansat in 2011. Materialul aduce in prim plan un metal bine echilibrat, cu influente din zona symphonic, complexul aranjament muzical punand in evidenta o frumoasa voce feminina.

 
GRIMEGOD
http://www.myspace.com/grimegodband
Ei s-au facut cel mai bine cunoscuti datorita numeroaselor concerte sustinute in intreaga tara. Trupa este activa de mai mult de douazeci de ani, în 1994 scotand la suprafata primul demo. Grimegod este a doua trupă autohtona care a semnat cu cel mai vechi label de metal din România, Bestial Records. In 1997, formatia aradeana este votata drept trupa anului în revista Heavy Metal Magazine. Adepti ai stilului gothic doom, Grimegod au cantat în repetate randuri in fata unui public foarte larg. La începutul anului 2007 au deschis concertul Tiamat din Bucuresti, iar cateva luni mai tarziu au cântat pe aceiasi scena cu The Haunted, Aborted, Moonsorrow si multi altii in cadrul festivalului Metal Healing din Grecia. De curand, aradenii de la Grimegod au reeditat, sub forma de digipack albumul Under the Sad and Silent Sky, lansat initial de Bestial Records în 1997, avand un numar de vanzari record la acea vreme, respectiv 2000 de copii. Noua versiune, usor remasterizata a fost produsa de catre Taboo Music. In prezent trupa lucreaza in studio, la un nou album.

 

Metal Crush Party este realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 2 Bucuresti si al Centrului Mihai Eminescu, fiind sustinut de Ageless Club.


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Ashaena, Grimegod, Infected Rain, Negative Core Project, Night In Gales, Protest Urban, Taine, White Walls
Posted by H., at 22:12 |  September 11, 2012  | 0 Comentarii  | 3644 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NIGHT IN GALES: in premiera in Bucuresti alaturi de PROTEST URBAN si multi altii!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri