stiri rock

Noul album Benighted a fost pus la streaming

Noul album Benighted a fost pus la streaming
A sosit momentul ca ascultătorii să se bucure ȋn ȋntregime de noul material creat de minţile brutale ale francezilor de la Benighted. Albumul nou, „Necrobreed” va fi lansat fizic mȃine, pe 17 februarie. Pȃnă atunci puteţi explora frenezia prin intermediul canalului de YouTube al celor de la Season of Mist. „Necrobreed” face uz de cele mai apreciate mărci caracteristice pentru Benighted, care se leagă de tendinţele stilul grind şi de atrocităţile death metal-ului, toate expuse prin mijloace care formează un tip modern de violenţă.

 

Iată şi cȃteva cuvinte de la vocalistul din Benighted, Julien Truchan: „Ȋn sfȃrşit! A fost greu să-mi păstrez răbdarea ȋn timp ce am aşteptat cu ȋnverşunare să dăm drumul noii noastre creaţii nebune, ‘Necrobeed’. Suntem foarte mȃndri de acest album care conţine cele mai intense şi demente piese pe care le-am făcut vreodată! Astfel de cȃntece brutale precum ‘Reptilian’, ‘Forgive Me Father’, ‘Reeks of Darkened Zoopsia’… Ar trebui să aprindă lumea. Vă ȋntȃmpinăm cum se cuvine ȋn povestea noastră despre un schizofrenic pervers şi felul său morbid de a-şi ȋntemeia o familie. Bucuraţi-vă de această maladie! Haideţi să ne contaminăm şi să ȋmprăştiem boala!

Nu uitaţi că Benighted va pleca ȋntr-un turneu european anul acesta şi că două oraşe din Romȃnia sunt trecute pe agendă, adică Bucureşti cu un show ce va avea loc pe 25 aprilie la Fabrica şi Cluj ȋn următoarea zi, la Flying Circus.
 
 

Foto: Anthony Dubois


MAI MULTE DESPRE Benighted
Posted by Gina S., at 16:58 |  February 16, 2017  | 3 Comentarii  | 5684 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Noul album Benighted a fost pus la streaming

  • Super!

    1. Posted by DarthBane | 21 Februarie 2017 00:32
  • Recomandat de Ministerul Sanatatii!

    2. Posted by mastermind777 | 03 Martie 2017 00:48
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri