stiri rock

OBEY THE BRAVE: videoclipul piesei 'Live and Learn' disponibil online

OBEY THE BRAVE: videoclipul piesei 'Live and Learn' disponibil online
Live and Learn, primul videoclip al grupului canadian Obey the Brave poate fi vazut mai jos:

 

Fostul vocalist al grupului Despised Icon, Alex Erian este vocalistul grupului Obey the Brave. Formatia Despised Icon s-a destramat in luna aprilie a anului 2010, facand public prin intermediul paginii oficiale de Myspace urmatorul mesaj:

"A venit timpul sa mergem mai departe. Unii dintre noi au atins un nou prag în viata lor, familii, case si alte cariere pentru a face ca lucrurile sa mearga. Compunerea muzicii, turneele si plecatul de acasa cu lunile a devenit imposibil din toate aceste cauze. Am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa terminam lucrurile acum.

Este greu de crezut ca am început acesta trupa cu aproape 10 ani în urma. La început, Despised Icon a fost în mare parte doar o scuza sa pierdem timpul împreuna, sa compunem riff-uri brutale si sa sustinem câteva concerte prin împrejurimi din când în când. Cu suportul vostru, am avut ocazia sa putem traii din muzica, sa ne facem prieteni peste tot în lume si sa ajungem în locuri unde nici nu am visat ca vom ajunge în viata noastra. Va multumim tuturor pentru unele din cele mai bune momente din viata noastra."
MAI MULTE DESPRE Despised Icon, Obey the Brave
Posted by H., at 12:45 |  February 02, 2012  | 0 Comentarii  | 3337 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: OBEY THE BRAVE: videoclipul piesei 'Live and Learn' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri