stiri rock

ONSLAUGHT la Romanian Thrash Metal Fest

ONSLAUGHT la Romanian Thrash Metal Fest
Orice festival important are un cap de afis serios, astfel ca pentru editia de debut a Romanian Thrash Metal Fest, organizatorii anunta headlinerul din 2012, legendara trupa thrash metal britanica ONSLAUGHT. Pentru prima data in cariera trupa va prezinta live legendarul album The Force editat in 1986, in cadrul miniturneului The Full Force Tour 2012 ce va include Sofia si Istambul alaturi de Bucuresti.
 
Trupa din Bristol, activa inca din 1983, puternic influentata de sound-ul raw punk de la Discharge sau The Exploited, devine in 1986, prin cooptarea carismaticului vocalist Sy Keeler, una dintre cele mai importante titulaturi ale scenei metal britanice, stilul ei metalic inconfundabil, in egala masura brutal, intunecat si feroce devenind emblematic pentru scena thrash metal europeana. In 2012, dupa aproape 30 de ani de activitate, cincisprezece materiale oficiale lansate, din care cinci albume full-lengh si concerte in toata lumea, Onslaught revine la Bucuresti ca headliner al singurului eveniment dedicat genului pe care trupa il reprezinta de aproape trei decenii.
 
 
Ultimele doua trupe confirmate pentru editia din acest an a Romanian Thrash Metal Fest sunt SPINECRUSHER - tanara trupa thrash death metal bucuresteana, care a concertat intens in ultimul an, in Romania, dar si in Bulgaria, se va prezenta in premiera cu un alt solist vocal  si EUFOBIA - trupa bulgara nu este o titulatura necunoscuta ascultatorilor romani, ei concertand de foarte multe ori in Romania, de-a lungul ultimului deceniu, stilul lor melodic afirmandu-i ca una dintre cele mai serioase trupe din tara vecina, care va asigura partida de inchidere a festivalului.
 
 
In acest moment, pentru editia din acest an a Romanian Thrash Metal Fest sunt confirmate noua trupe din sapte tari si de pe doua continente, line-up-ul final al editiei din 2012 fiind:
 
ONSLAUGHT (Marea Britanie – thrash metal)
INFEST (Serbia – death thrash metal)
KROW (Brazilia – death thrash metal)
TAINE (Romania – techno thrash metal)
VIOLENTOR (Italia – old school thrash metal)
NADIMAC (Serbia - crossover thrash metal)
SANCTRUM (Suedia – death metal)
SPINECRUSHER (Romania – thrash death metal)
EUFOBIA (Bulgaria – death metal)
 
Romanian Thrash Metal Fest si tRock se vor desfasura sambata, 13 octombrie 2012, in Bucuresti, incepand cu ora 10:00 AM, urmand ca evenimentul sa se intinda pe parcursul a aproape 24 de ore. Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest fiind de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele vor fi disponibile din data de 13 septembrie 2012, la Fabrica Club (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti) si online pe www.rtmc.ro si www.metalhead.ro
 
Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!
 
Participarea la tRock - targul de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal, este gratuita, atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori.
 
Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.
 
tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.

ROMANIAN THRASH METAL FEST
13 octombrie 2012, 6 PM
tRock Market, 10 AM
Bucuresti @ Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50)
 
ONSLAUGHT (UK)
INFEST (SR) / KROW (BR) / TAINE (RO)
VIOLENTOR (IT) / NADIMAC (SR) / SANCTRUM (SW)
 


MAI MULTE DESPRE Onslaught
Posted by Dragos P., at 12:19 |  September 17, 2012  | 0 Comentarii  | 1598 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ONSLAUGHT la Romanian Thrash Metal Fest

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri